Header Ads


Unlabelled 150 Ενωσίτες κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα λόγω ακύρωσης πτήσης της Austria Airways!

150 Ενωσίτες κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα λόγω ακύρωσης πτήσης της Austria Airways!


Διαβάστε τι γίνεται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.


Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς χωρίς καμία εξήγηση ακυρώθηκε πτήση από Θεσσαλονίκη για Βιέννη, γεμάτη με κόσμο της ΑΕΚ!

Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης ΟS810 του αεροσκάφους 320 της εταιρίας AustriaAirlines, ήταν για τις 4 το μεσημέρι.

Ωστόσο, όπως βγήκε και επίσημα η πτήση ακυρώθηκε! Το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει κανείς εκεί να ενημερώσει τον κόσμο αφενός τον λόγο της ακύρωσης, αφετέρου τι θα γίνει με τους επιβάτες και πότε κι αν θα «πετάξουν» για Βιέννη.

Η ένταση είναι τεράστια και μόνο μία κοπέλα ήταν εκεί που δεν ήξερε να πει τίποτα στους έξαλλους επιβάτες. Περίπου 150 Ενωσίτες ήταν έτοιμοι να πετάξουν με τη συγκεκριμένη πτήση και τώρα οι άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν πολλά χρήματα, καθώς εκτός από τα αεροπορικά έχουν κλείσει και ξενοδοχεία, αλλά και εισιτήρια του αγώνα!

Τεράστια ευθύνη της AustriaAirlines, με την οποία ακόμα και εμείς οι ίδιοι στο aek365 προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε όμως ήταν μάταιο! Η ένταση στα γκισέ του αεροδρομίου είναι τεράστια από αγανακτισμένους επιβάτες, με αποτέλεσμα να κληθεί και η αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Πώς να ηρεμήσει όμως όταν περίπου 150 άνθρωποι βλέπουν ότι μπορεί να πάνε χαμένα τόσα ευρώ που έχουν ήδη δώσει και να μην κάνουν το ταξίδι τους, χωρίς ουδείς να έχει βρεθεί να τους εξηγήσει επίσημα τι θα γίνει;

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.