Header Ads


Unlabelled Η Ευρώπη της έχει δώσει 10 εκατ. ευρώ!

Η Ευρώπη της έχει δώσει 10 εκατ. ευρώ!


Η ΑΕΚ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και τον Φεβρουάριο με την Ένωση να έχει βάλει ήδη στα ταμεία της περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ!


Η Ένωση ξεκίνησε νωρίς τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και δεν έπιασε το όνειρο που ήταν η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μιας και αποκλείστηκε με δύο ήττες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτοτε, το κιτρινόμαυρο τρένο μπήκε στις ράγες και δεν έχει ηττηθεί για 8 σερί ματς φτάνοντας να έχει προκριθεί στους 32 του Europa League και τα έσοδα όλο και να αυξάνονται.

Η UEFA καλείται να βάλει στα ταμεία της ΑΕΚ περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ και έπεται και συνέχεια.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν η μοναδική ελληνική εκπρόσωπος στους ομίλους του Europa League που σημαίνει ότι παίρνει όλο το Market Pool που είναι στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού ως τέταρτος έκανε ακόμα πιο κερδοφόρα τα πράγματα για την ΑΕΚ που θα βάλει στα ταμεία της επιπλέον 500.000 ευρώ, καθώς θα εισπράξει όλο το market pool από την επόμενη φάση που προβλέπεται από την UEFA για τις ελληνικές ομάδες στη διοργάνωση και την είσοδο αυτών που προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο δικέφαλος αετός με τη συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε εξασφαλίσει άλλες 300.000 ευρώ, ενώ θα πάρει άλλα 2,6 εκατ. ευρώ ως μπόνους από την πρόκριση στους ομίλους!

Η ΑΕΚ όπως αναφέραμε και παραπάνω έμεινε αήττητη στον όμιλο με τη μοναδική της νίκη επί της Ριέκα να της δίνει 360.000 ευρώ, ενώ η κάθε ισοπαλία 120.000 ευρώ! Τα 5 «Χ» της πρόσφεραν άλλα 600.000 ευρώ.

Μετά την ισοπαλία με την Αούστρια στην Βιέννη η Ένωση τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου και αυτό σημαίνει άλλες 300.000 ευρώ, ενώ η πρόκριση στους «32» δίνει... δώρο ακόμα 500 χιλιάρικα.

Συνολικά η ΑΕΚ έφτασε τα 9.160.000 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να μετράνε τα εισιτήρια και τα επόμενα ματς στους 32... Άρα μπορεί να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.