Header Ads


Unlabelled Τρομοκρατία, αλυσίδες και λοστοί κατά της ΑΕΚ - Ποιος Ολυμπιακός; Εκεί πάει με 10 ο Μιραλάς!

Τρομοκρατία, αλυσίδες και λοστοί κατά της ΑΕΚ - Ποιος Ολυμπιακός; Εκεί πάει με 10 ο Μιραλάς!


Καυτή αποκάλυψη για τον Βέλγο επιθετικό. 


Η κλήρωση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου είναι σαν το νόμισμα. Έχει δύο όψεις. Η μια όψη κρύβει ένα δυσάρεστο. Η τρομοκρατία που θα γνωρίσει εκεί η ΑΕΚ. Η ακροδεξιά με τον Σβόμποντα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, η κου-κλουξ-κλαν του Κιέβου, κάτι αντίστοιχο με τη ρατσιστική οργάνωση του Τέξας, δεν αστειεύεται.

Δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας και όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν την ΑΕΚ με αλυσίδες, λοστούς και τα περαιτέρω. Να σημειώσουμε ότι αυτή η οργάνωση μισεί θανάσιμα τον Πούτιν.

Η άλλη όψη του νομίσματος είναι πιο ευχάριστη διότι η σημερινή Ντιμαμό Κιεβου δεν έχει ούτε Μπλαχίν, ούτε Ζαβάροφ, ούτε Μπελάνοφ. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της αλλά σιγά τις ομάδες που είχε απέναντί της. Την Παρτιζάν Βελιγραδίου (που την είδαμε με τον Ολυμπιακό), τη Γιουνγκ Μπόις και την αλβανική Σκέντερμπεου . Με άλλα λόγια όπως την κόβω σαν ομάδα την Ντιναμό είναι πάνω κάτω στα ίδια κιλά με την ΑΕΚ, που όμως πρέπει απαραίτητα να κάνει κάποιες μεταγραφές για να βελτιώσει τα αδύνατα σημεία της.

Ps1: Πιστεύω ότι πιο αμφίρροπο παιχνίδι που βγήκε από τη χθεσινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Τότεναμ-Γιουβέντους. Επίθεση εναντίον άμυνας και άμυνα εναντίον επίθεσης. Η Τότεναμ είναι μπροστά πολυβόλο, αλλά η Γιουβέντους έχει τις κατάλληλες ασπίδες για να γλιτώσει από τα πυρά.

Ps2: Ο Μιραλάς είναι ο παίκτης που θαύμασαν για την ποιότητά του, την ταχύτητά του και τη διείσδυσή του όταν είχε ο έρθει στον Ολυμπιακό. Όλες οι φήμες λένε ότι είναι έτοιμος να ξανάρθει τον Γενάρη. Δεν το πολυπιστεύω διότι τα λεφτά που θέλει ο παίκτης, η εφορία του και τα λεφτά που θέλει η Έβερτον είναι περίπου 10 εκατ. Θα τα δώσει ο Ολυμπιακός; Η Γουέστ Χαμ τα δίνει και όπως είναι γνωστό για τις αγγλικές ομάδες είναι ψίχουλα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.