Καταγγελία του Ολυμπιακού, ζητά αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ! (pics) | AEK Fans Blog

Καταγγελία του Ολυμπιακού, ζητά αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ! (pics)

Written By Juker on Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 | 11:17 π.μ.

Το SDNA αποκαλύπτει την επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας, με την οποία ζητά την τιμωρία της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Την τιμωρία της ΑΕΚ ζητά ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ παρότι μετά το περυσινό ματς με τον Πλατανιά, οι «ερυθρόλευκοι» διατυμπάνιζαν ότι δεν είναι ηθικό να κερδίζονται βαθμοί στα χαρτιά. Κάτι που αποδεικνύει την αλλαγή στάσης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανάλογα με τα συμφέροντα της.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, αλλά και από φωτογραφίες-βίντεο που έχουν προσκομίσει, ζητούν να επιβληθούν στην κατ΄ ελάχιστον οι εξής ποινές:

α)ποινή διεξαγωγής αγώνα για 2 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή
β)χρηματική ποινή από 50.000-250.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 2-4 αγωνιστικές ημέρες και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τέλος μεταξύ άλλων τονίζει: «Να γίνει δεκτή η παρούσα καταγγελία μας

Να προβείτε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές για την άνω πειθαρχικές παραβάσεις

Να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα σε περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν αποτυπώσει με ακρίβεια τα ως άνω πραγματικά περιστατικά στις οικίες εκθέσεις τους, ως όφειλαν με βάση τις κείμενες διατάξεις».

Παρακάτω ακολουθεί το έγγραφο της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn