Header Ads


Η «συγγνώμη» του Μανόλο στους παίκτες για την αποβολή του

Η «συγγνώμη» του Μανόλο στους παίκτες για την αποβολή του


Νιώθει άσχημα ο Μανόλο Χιμένεθ για την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και το έδειξε στους παίκτες της ΑΕΚ χθες. Για πολύ ώρα στο περιθώριο της προπόνησης τους μίλησε γι’ αυτό και δεν δίστασε να απολογηθεί μπροστά τους για όσα έγιναν.




«Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη γι’ αυτό που έγινε στο τέλος και οδήγησε στην αποβολή μου. Ήταν λόγω της πολύ μεγάλης έντασης που είχε αυτό το ματς από την αρχή και βέβαια εκνευρίστηκα κι εγώ από το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων... Ξέρετε πως ζω τα παιχνίδια με μεγάλη ένταση και πολλές φορές στόχος μου είναι να περάσω και σε σας περισσότερο πάθος κι αποφασιστικότητα. Απλά χθες με επηρέασε πολύ αυτό που έβλεπα από τους αντιπάλους στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκα πιο έντονα», είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του για το περιστατικό ο Χιμένεθ.

Πάντως στο φύλλο αγώνα ο Αρετόπουλος αναφέρει πως απέβαλλε τον τεχνικό της ΑΕΚ απλώς γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα κι όχι κάτι περισσότερο.

Το πιθανότερο είναι πως ο Χιμένεθ αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει γι’ αυτό στους ποδοσφαιριστές του, επειδή είχε προηγηθεί και η αποβολή του συνεργάτη του, του Φελίπε Ουφάνο στο ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και δεν θέλει να περάσουν τα λάθος μηνύματα.

sport-fm
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.