Header Ads


Unlabelled Τα σενάρια για την ΑΕΚ: Έτσι προκρίνεται, τι θέλει από τη Μίλαν!

Τα σενάρια για την ΑΕΚ: Έτσι προκρίνεται, τι θέλει από τη Μίλαν!


Ο Μανόλο Χιμένεθ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την λευκή ισοπαλία με τη Μίλαν, τόνισε πως η άνετη νίκη της Αούστρια Βιέννης στην Ριέκα (1-4), ήταν καλό αποτέλεσμα και σημείωσε πως πλέον η ΑΕΚ κρατάει την τύχη στα χέρια της.




Μετά λοιπόν τα αποψινά αποτελέσματα, η Ένωση θέλει την επόμενη πέμπτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, να νικήσει τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα να μην νικήσει η Αούστρια στο Μιλάνο!

Πλέον, η Μίλαν είναι πρώτη με οκτώ βαθμούς, η Ένωση δεύτερη με έξι, η Αούστρια τρίτη με τέσσερις και η Ριέκα τελευταία με τρεις.

Γι’ αυτό με δύο «άσους» σε Αθήνα και Μιλάνο την επόμενη αγωνιστική, ΑΕΚ και Μίλαν θα έχουν ήδη περάσει στους «32» της διοργάνωσης.

Το έργο πάντως της ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Ριέκα δεν θα είναι αδιάφορη, αφού θέλει νίκη στο ΟΑΚΑ για να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης.

Βέβαια ακόμα και σε περίπτωση που οι "κιτρινόμαυροι" χάσουν στο ματς με τη Ριέκα θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να πάρουν τη πρόκριση κερδίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι την Αούστρια στη Βιέννη.

Βαθμολογία

1. Μίλαν 8

2. ΑΕΚ 6

3. Αούστρια 4

4. Ριέκα 3

Τα επόμενα παιχνίδια:

23/11

ΑΕΚ-Ριέκα

Μίλαν-Αούστρια

7/12

Ριέκα-Μίλαν

Αούστρια-ΑΕΚ

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.