Header Ads


Unlabelled Τρελάθηκαν στην ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο κόντρα στον ΠΑΟ και ετοιμάζουν μεταγραφάρα από ΝΒΑ!

Τρελάθηκαν στην ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο κόντρα στον ΠΑΟ και ετοιμάζουν μεταγραφάρα από ΝΒΑ!


Τρέχουν οι εξελίξεις με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου.


Η ΑΕΚ πετάει στα σύννεφα, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα. Ήταν ένα αποτέλεσμα, που το περίμεναν χρόνια ολόκληρα οι ΑΕΚτζήδες και όπως είναι φυσιολογικό τώρα απολαμβάνουν τις στιγμές.

Μπορεί να ξέρουν ότι η αποστολή τους στον τελικό του Φεβρουαρίου, κόντρα στον Ολυμπιακό, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί. Το αντίθετο μάλιστα, αφού θεωρούν πως μετά τον θρίαμβο με τον Παναθηναϊκό, μπορούν να κάνουν το ίδιο πλέον σε ένα ματς και με τους Πειραιώτες.

Πάρα πολύ χαρούμενος δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο Μάκης Αγγελόπουλος, το αφεντικό της ΚΑΕ, που έχει κάνει μεγάλες θυσίες, ώστε να φθάσει την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Αγγελόπουλος τα τρία χρόνια, που ασχολείται με την ΑΕΚ, έχει δείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων για να πετύχει τον στόχο του.

Έτσι λοιπόν θα κάνει και τώρα. Βλέπει ότι η ομάδα του έχει τις ικανότητες να πάει ψηλά και θα την ενισχύσει για να το πετύχει, ειδικά τώρα που υπάρχει στον ορίζονται και μία κούπα, μετά από πάρα πολλά χρόνια

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως ήδη είναι στην αγορά προκειμένου να βρει τον κατάλληλο παίκτη για να αντικαταστήσει τον Μπάντζα Σι, που δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα την Ένωση.

Δεν αποκλείεται οι «κιτρινόμαυροι» να πάνε σε ένα μεγάλο όνομα, σε έναν από τους αρκετούς παίκτες, που έχουν «κοπεί» από το ΝΒΑ. Ηδη το πρώτο μεγάλο όνομα, που πήραν, ο Μάνι Χάρις, εντυπωσιάζει και ήταν από τους βασικούς λόγους, που η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο του Κυπέλλου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.