Header Ads


Δείπνο κερασμένο από Αραούχο - Βράνιες!

Δείπνο κερασμένο από Αραούχο - Βράνιες!


Στην Γλυφάδα θα δειπνήσει αύριο όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ με τον Αργεντινό και τον Βόσνιο να πληρώνουν για τα λάθη τους (αποβολή και αντίδραση).


Ένα προγραμματισμένο, εδώ και αρκετό καιρό σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δείπνο θα υπάρξει αύριο για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Ένα τραπέζι που θα γίνει στα Νότια της Αττικής, στην Γλυφάδα και το οποίο θα το χρεωθούν ολόκληρο οι Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο λόγω των τελευταίων γεγονότων που επηρέασαν (αρνητικά) έστω για λίγο την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής Βόσνιος στόπερ αντέδρασε ακραία έως απαράδεκτα στο φιλικό τεστ της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό θέμα και να λήξει με την ειλικρινή συγγνώμη του Βράνιες σε προπονητή και παίκτες, ενώ ο Αργεντινός φορ είχε αποβληθεί για χτύπημα στον Σαμπράνο αφήνοντας την ΑΕΚ από το έβδομο λεπτό με δέκα παίκτες και στερώντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τα 3 επόμενα ματς.

Λογικό λοιπόν να επιβαρυνθούν οι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές τη... λυπητερή ενός δείπνου που επαναλαμβάνουμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό να γίνει μεταξύ των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης. Κάτι που ήθελαν και οι Μανόλο Χιμένεθ και Νίκος Λυμπερόπουλος.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.