Header Ads


Unlabelled Θεοδωρίδης: «Δέκα κλάσεις καλύτεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού»

Θεοδωρίδης: «Δέκα κλάσεις καλύτεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού»


Με αποθεωτικά σχόλια μίλησε για τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει. «Θέλω μια χάρη από τον Μποτία…», ανέφερε. 


Ο Σάββας Θεοδωρίδης παρέδωσε στον Αλμπέρτο Μποτία το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής της Super League και μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ισπανό μπακ, αλλά και όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Δεν είναι το πρώτο γκολ που βάζει ο Μποτία, στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο. Είμαστε συνηθισμένοι από τις κεφαλιές του. Αλλά πραγματικά το τελευταίο του ήταν ένα καταπληκτικό γκολ και πρέπει να τον συγχαρώ. Είναι από τα καλύτερα παιδιά της ισπανικής σχολής που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Και τα τρία παιδιά που γνώρισα, τον Ορμπάιθ, τον Φουστέρ και τον Μποτία, είναι παραδείγματα προς μίμηση. Είναι τέλειοι επαγγελματίες. Δε δημιουργούν ποτέ πρόβλημα. Είμαι ενθουσιασμένος που είναι αρχηγός της ομάδας. Θέλω να του ζητήσω μία μεγάλη χάρη. Σαν αρχηγός της ομάδας, θέλω να τους ξεσηκώνει σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίζουν τα παιχνίδια. Να παίζουν δυνατά. Να μη φοβούνται κανέναν, γιατί το πρωτάθλημα είναι δική τους δουλειά και κανενός άλλου. Καμία ομάδα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Είναι δέκα κλάσεις καλύτεροι. Του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη», τόνισε ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών.

inner

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.