Header Ads


Unlabelled Τρομερό παρασκήνιο: Η... υπόσχεση στον Σκίμπε για την πορεία της Εθνικής και το «μετά»

Τρομερό παρασκήνιο: Η... υπόσχεση στον Σκίμπε για την πορεία της Εθνικής και το «μετά»


 Τι θέλουν τελικά οι διεθνείς για έδρα και γιατί...


Η παραμονή ή όχι του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα είναι το ζήτημα που "καίει" αυτή τη στιγμή την ελληνική ομοσπονδία, μαζί με το θέμα της έδρας που θα έχει από εδώ και πέρα η "γαλανόλευκη".

Όσον αφορά στον Σκίμπε, τα δεδομένα είναι πολλά και το γεγονός ότι τον θέλουν στην ομάδα οι διεθνείς δείχνει και την τάση που υπάρχει προς παραμονή, ενώ και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία είχε τονίσει ότι θα μείνει.

Παρόλα αυτά, η περίπτωση του Γερμανού δεν είναι ακόμα τελειωμένη, παρότι από την ΕΠΟ ενδέχεται να προβούν σε "κούρεμα" του συμβολαίου του, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ενδεχόμενη παραμονή του στον πάγκο.

Πάντως, υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει... κατευθύνσεις για την εξέλιξη της πορείας του Σκίμπε στην Εθνική, αφού ο μάνατζερ που έπαιξε ρόλο στον ερχομό του 52χρονου στην χώρα μας, του είχε "τάξει" πως αν πάει καλά στην Ελλάδα, θα του βρει δουλειά στη Bundesliga. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό...

Τέλος, σχετικά με την έδρα της Ελλάδας από εδώ και πέρα, οι διεθνείς δείχνουν να μην θέλουν την παραμονή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο επιθυμούν να παραμείνουν στην Αθήνα (όχι για λόγους ομάδων) και κάπως έτσι "έσκασε"... ουρανοκατέβατη η "λύση" του ΟΑΚΑ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει στο τραπέζι τόσο το "Καυτανζόγλειο", όσο και το "Κλεάνθης Βικελίδης".

*sportdog.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.