Header Ads


Unlabelled Τετ α τετ του γιατρού της ΑΕΚ με τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Τετ α τετ του γιατρού της ΑΕΚ με τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)


Η σέλφι και η ατάκα του Μανόλο για τον Αργεντινό.


Σέλφι με τον Λιονέλ Μέσι, μετά το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, έβγαλε ο γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλλιακμάνης. Ο χειρούργος ορθοπεδικός και άμεσος συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ διατηρεί φιλία με τον συνάδελφό του στην Μπαρτσελόνα, Ρίκαρντ Προύνα. Έτσι το επιστημονικό στέλεχος της Ένωσης βρέθηκε στο ξενοδοχείο, που είχαν καταλύσει οι Καταλανοί για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, κατέφερε να ξεκλέψει μία στιγμή από τον παγκόσμιο άσο και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο κ. Καλλιακμάνης ανέβασε την εικόνα στον λογαριασμό του στο Facebook και τη μοιράστηκε με τους φίλους του. Μάλιστα έκανε και ένα χιουμοριστικό, αυτοσαρκαστικό σχόλιο για τον Αργεντινό. Την καλύτερη ατάκα για τον Μέσι όμως την έριξε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Μίλαν, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ερωτηθείς για το πως θα καλύψει το κενό του Μάνταλου έδωσε μία δήλωση, η οποία έδωσε τροφή για σχολιασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Νομίζω ότι με πιάσατε. Χθες είχα μία συζήτηση με τον Μέσι αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί να έρθει. Για μένα ο Μάνταλος είναι αναντικατάστατος αλλά όπως σας είπα θα παίξουμε με 11», ήταν η ατάκα του Μανόλο, η οποία συζητήθηκε αρκετά την Τετάρτη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.