Header Ads


Unlabelled Γιόχανσον: «Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα»

Γιόχανσον: «Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα»


Ως συνήθως συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον μετά το 0-0 της ΑΕΚ απέναντι στη Μίλαν αναφέροντας πάντως πως η ομάδα του έπαιξε σαν ίση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.




«Πιστεύω πως κάναμε καλό παιχνίδι, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Φυσικά η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα και έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά καταφέραμε να τους περιορίσουμε και είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας», τόνισε ο Σουηδός μέσος.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Αντρέ Σιμόες είπε: «Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Ο Σιμόες είναι ένας πολύτιμος παίκτης και συνεργαζόμαστε καλά. Το θέμα είναι όμως πως σήμερα παίξαμε καλά και σαν μεγάλη ομάδα».

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο ελλείψει του Μάνταλου τόνισε: «Λυπούμαστε όλοι για τον τραυματισμό του Πέτρου και μας λείπει. Φυσικά δεν θα ήθελα να είμαι αρχηγός υπό τέτοιες συνθήκες, αλλά είμαι περήφανος που φορώ το περιβραχιόνιο».

Κληθείς να σχολιάσει τη νίκη της Αούστρια στη Ριέκα είπε: «Δεν θέλω να ασχολούμαι τόσο με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, παρά σε αυτά της δικής μας ομάδας. Θα δούμε στο τέλος ποια αποτελέσματα ήταν καλά για μας ή όχι».

sport-fm
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.