Header Ads


Έφερε «τούμπα» την Αργεντινή και της έριξε τεσσάρα η Νιγηρία!

Έφερε «τούμπα» την Αργεντινή και της έριξε τεσσάρα η Νιγηρία!


Με τέσσερα γκολ σε ένα μισάωρο, η Νιγηρία «τούμπαρε» την Αργεντινή που είχε προηγηθεί με 2-0 και πήρε την φιλική νίκη (4-2) σε ματς που διεξήχθη στην Ρωσία. 



Άστραψε και βρόντηξε η Νιγηρία!

Οι «αετοί» έφεραν… τούμπα την Αργεντινή (που είχε προηγηθεί με 2-0) σε διάστημα τριάντα λεπτών και επικράτησαν με 4-2, σε φιλικό που διεξήχθη στο Κράσνονταρ της Ρωσίας.

Ο Σαμπάολι παρέταξε με το κλασσικό 3-5-1-1 την Αργεντινή αλλά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να παίρνει την θέση του πίσω από τον Αγουέρο. Η «αλμπισελέστε» μπήκε με φόρα στο ματς και στο 35ο λεπτό βρέθηκε να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά, ο Μπανέγα με εκτέλεση φάουλ μετά από τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, άνοιξε το σκορ (27’) και ο Αγουέρο λίγο αργότερα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Παβόν για το 2-0.

Κάπου εκεί η Αργεντινή άφησε το πόδι από το γκάζι και η Νιγηρία το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Αφού μείωσε στο 44ο λεπτό με φάουλ του Ιεανάτσο και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, έφτασε στο δεύτερο ημίχρονο σε μια τρομερή ανατροπή. Ο Ιβόμπι στο 52’ ισοφάρισε το σκορ και δύο λεπτά μετά ο Ιντόβου έφερε τούμπα το ματς. Σαν να μην έφτανε αυτό για την «αλμπισελέστε», δέχτηκαν και τέταρτο τέρμα με τον Ιβόμπι να σκοράρει εκ νέου στο 73ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό σκορ!



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.