Header Ads


Unlabelled Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μίλαν

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μίλαν


Η ατομική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μίλαν (0-0), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.




Ανέστης: Χρειάστηκε να επέμβει στο δυνατό σουτ του Τσαλχάνογλου στο δεύτερο μέρος και ήταν εκεί που έπρεπε όποτε χρειαζόταν. Στάθηκε, φυσικά, τυχερός στη φάση του δοκαριού της Μίλαν και τελικά διατήρησε ανέπαφη την εστία του.


Μπακάκης: Ανταποκρίθηκε καλά στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού και μαζί με τον Τσόσιτς και τον Βράνιες δεν επέτρεψαν στη Μίλαν να πατήσει καθόλου περιοχή.

Τσόσιτς: Με εξαίρεση ένα λάθος του σε διώξιμο με το κεφάλι στο πρώτο μέρος, το οποίο πέρασε ανώδυνα, έκανε μια συμπαγή εμφάνιση, αναγκάζοντας τους επιθετικούς της Μίλαν να μην μπουν απειλητικά στην περιοχή του Ανέστη.

Βράνιες: Σταθερή εμφάνιση και από τον Βόσνιο στόπερ, ο οποίος δεν αντιμετώπισε σοβαρούς κινδύνους από τους επιθετικούς της Μίλαν. Καθάριζε την μπάλα έγκαιρα ενώ στην αρχή της επανάληψης λίγο έλειψε να βάλει μπροστά την ΑΕΚ στο σκορ με κεφαλιά από κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου.

Λόπες: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πορτογάλο μπακ. Πάντα επικίνδυνος όταν κατέβαινε από τα αριστερά, ανέβαινε ψηλά και πίεζε στην πτέρυγα, ενώ δεν άφηνε χώρους στα μετόπισθεν. Επιπλέον είχε και μια φάση στο πρώτο μέρος όταν από πλάγια θέση προσπάθησε να νικήσει τον Ντοναρούμα.

Γκάλο: Θετική εμφάνιση από τον Γκάλο, ο οποίος δημιούργησε δύο καλές φάσεις στο πρώτο μέρος δοκιμάζοντας το πόδι του από μακρινή απόσταση, οι οποίες πέρασαν άουτ. Το ίδιο έκανε και σε μία περίπτωση στο δεύτερο μέρος με τον Ντοναρούμα να μπλοκάρει την μπάλα.

Σιμόες: Ξεχώρισε ξανά στον άξονα. Πολύ τρέξιμο στο χώρο του κέντρου, έδωσε αρκετές μάχες με πολύ πάθος με τα χαφ της Μίλαν, ενώ μοίραζε πολύ όμορφα την μπάλα στα πλάγια για να βγουν επιθέσεις από τις πτέρυγες.

Γιόχανσον: Ο Σουηδός μέσος έκλεινε καλά τους χώρους σον άξονα, έβγαλε πολύ πάθος πιέζοντας τα χαφ της Μίλαν για να μην κατέβουν επικίνδυνα προς την περιοχή, ενώ βοηθούσε πολύ γυρίζοντας και στην άμυνα όταν χρειαζόταν. Λίγο πριν το τέλος πήγε να χρηστεί και σκόρερ, αλλά το δυνατό του σουτ πέρασε άουτ.

Μπακασέτας: Στο ξεκίνημα δεν μπήκε στο παιχνίδι δημιουργικά και δεν πίεζε ψηλά, αλλά στην πορεία το διόρθωσε κάπως, προσπαθώντας να βγάλει απειλητικές μπαλιές προς την περιοχή των Ροσονέρι. Αντικαταστάθηκε από τον Γαλανόπουλο στο 66’.

Χριστοδουλόπουλος: Ήταν κινητικός, ζητούσε και έπαιρνε την μπάλα προσπαθώντας να μπει στην περιοχή και να γίνει απειλητικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 60’ από τον Λιβάγια. Λίγο πριν την αλλαγή, μάλιστα, δοκίμασε το δυνατό του πόδι δημιουργώντας μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ με σουτ έξω από την περιοχή.

Αραούχο: Έδωσε μάχες με τους αμυντικούς της Μίλαν και έβγαινε συχνά εκτός περιοχής παίρνοντας μπάλα και προσπαθώντας να δημιουργήσει και να συνδυαστεί με τον Χριστοδουλόπουλο και στη συνέχεια με τον Λιβάγια στην επίθεση. Έβγαλε νεύρο και κυνηγούσε συνεχώς την μπάλα. Έγινε αλλαγή μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Γιακουμάκη για να «φρεσκαριστεί» η επίθεση από τον Χιμένεθ.

Αλλαγές

Λιβάγια: Έβγαλε σπιρτάδα μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, ενώ κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ σε μία φάση με καλές προϋποθέσεις. Παράλληλα πίεζε ψηλά τους αμυντικούς της Μίλαν.

Γαλανόπουλος: Ο Χιμένεθ τον πέρασε στο παιχνίδι στο 66’ για να γεμίσει τον άξονα μαζί με τον Γιόχανσον και τον Σιμόες και να κρατηθεί περισσότερο η μπάλα.

Γιακουμάκης: Πέρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο στη θέση του Αραούχο για να έχει η ΑΕΚ φρέσκα πόδια στην επίθεση.

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.