Header Ads


Unlabelled Τερματοφύλακας αποβλήθηκε στα πέναλτι, ο αρχηγός απέκρουσε

Τερματοφύλακας αποβλήθηκε στα πέναλτι, ο αρχηγός απέκρουσε


Ο τερματοφύλακας της εθνικής Κατάρ κ-19 αποβλήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στο Ιράκ, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας απέκρουσε πέναλτι κι έδωσε στη χώρα του την πρόκριση (video).


Απίθανο φινάλε είχε ο "τελικός" του 3ου προκριματικού ομίλου του Ασιατικού Πρωταθλήματος κ-19 μεταξύ Ιράκ και Κατάρ που διεξήχθη στην Ντόχα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν στην κορυφή με 3 βαθμούς και η συνάντησή τους αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση.

Το τελικό 1-1 οδήγησε σε παράταση και από εκεί σε πέναλτι. Οι πρώτες δύο εκτελέσεις ήταν εύστοχες, η τρίτη ανεπιτυχής και στην τέταρτη, το Ιράκ δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ το Κατάρ έκανε το 3-2.

Ο Μουνταντχίρ Μοχαμέντ έστησε την μπάλα για το Ιράκ και την 5η εκτέλεση, με τον Σεχάμπ Μαμντούχ να αποκρούει και τους Καταριανούς συμπαίκτες του να τρέχουν να τον αποθεώσουν, θεωρώντας ότι τους έδωσε την πρόκριση.

Λανθασμένα, όπως αποδείχθηκε, αφού ο διεθνής τερματοφύλακας είχε πάει πιο μπροστά πριν από την εκτέλεση κι έτσι το πέναλτι επαναλήφθηκε. Μάλιστα, οι διαμαρτυρίες του Μαμντούχ οδήγησαν σε δεύτερη κίτρινη κάρτα και σε αποβολή!

Δίχως τερματοφύλακα, ο αρχηγός του Κατάρ, Νασέρ Αμπντουλσαλάμ Αλαχράκ, φόρεσε τα γάντια και αντικατέστησε τον συμπαίκτη του. Ο Μοχαμέντ πήρε φόρα ξανά, ωστόσο η εκτέλεσή του ήταν στην ίδια πλευρά με πριν και τόσο κακή, που ο Αλαχράκ είχε προλάβει να πάει δεξιά και να διώξει όρθιος με τα πόδια!

Αυτήν τη φορά το Κατάρ πήρε οριστικά τη νίκη με 3-2 και συνάμα την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το επόμενο φθινόπωρο στην Ινδονησία. Το Ιράκ, πάντως, θα έχει και δεύτερη ευκαιρία να προκριθεί, μέσω διαδικασίας μπαράζ.


*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.