Header Ads


Επικές ατάκες Μίρτσου για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου και… Φουρέιρα!

Επικές ατάκες Μίρτσου για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου και… Φουρέιρα!


Με αφορμή το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μίρτσος σχολίασε με μοναδικό στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, επέρριψε ευθύνες στον Λουτσέσκου και μίλησε για τη σχέση του Μποτία με την Φουρέιρα.


Την άποψη ότι το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αρχίζει με Χ και θα τελειώσει έτσι εξέφρασε ο Γιώργος Μίρτσος, ο οποίος σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας επέρριψε ευθύνες στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εικόνα των «ασπρόμαυρων», υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μία κακή απομίμηση του Φερνάντο Σάντος και υποστήριξε πως ο καταλληλότερος προπονητής αυτή τη στιγμή να αναλάβει την ομάδα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Από εκεί και πέρα, αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ για την εικόνα που βγάζει η «Ένωση» στο γήπεδο, λέγοντας πως είναι αυστηρή η κριτική που δέχεται, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με αφορμή τον σχολιασμό του Ολυμπιακού, λέγοντας πως ο Αλμπέρτο Μποτία ενδιαφέρεται περισσότερο για την… Ελένη Φουρέιρα παρά για την ομάδα του!


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μίρτσος στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» με τον Γιώργο Μαραθιανό και τον Νικόλα Ακτύπη

Για την εικόνα που έχει για το αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Μία μερίδα του Τύπου πέρασε πως αυτοί οι δύο θα φέρουν τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο ή θα είναι οι νέοι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Αυτό είναι που περνάει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θα ήθελα όμως να μιλήσω για το αγωνιστικό».

Για το καθαρά αγωνιστικό της αναμέτρησης: «Όταν είσαι καμένος πολλάκις, όταν καίγεσαι, αλλά δεν καίγεσαι πολύ λες μια χαρά είμαι επειδή δεν κάηκα. Αυτοί που σφυρίζουν τους αγώνες πρέπει να επιστρέφουν στις συνειδήσεις του κόσμου πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος και δεύτερον ο παράγοντας τύχη. Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και κάποιες φορές κερδίζει και ο αδύναμος. Στο εξωτερικό η όλη ατμόσφαιρα σε βοηθάει να δεις και Β’ Εθνική. Η ΑΕΚ είναι αυτή που περίμενα. Μία ομάδα αποτέλεσμα του έργου του προπονητή της, μία ομάδα που θα παλεύει και θα διεκδικεί τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ορισμένες φορές θα ματώνει και η ίδια για να κερδίσει. Μου αρέσουν αυτές οι ομάδες.

Αυτό το έζησα και ως χομπίστας ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος που έχει το παρακολουθεί τώρα ποδόσφαιρο. Εγώ ήθελα να παίζω κάθε μέρα. Θέλω οι παίκτες να καίγονται να παίζουν. Κάτσε όμορφα… Με πας σε μία κουβέντα που έκανα το 1992, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής, έλεγα πως είναι ντροπή μας, πληρώνομαι, έχω χρήματα, δόξα και τις πιο ωραίες γκόμενες. Βάζω μπροστά το ψυχολογικό για να καλυφθώ; Αυτό είναι δεδομένο. Κουρασμένος γιατί; Τι κάνει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;

Εγώ τα έπινα. Ενώ έπαιζα στην Παναχαϊκή είχα δηλώσει πως πίνω, καπνίζω, ξενυχτάω και είμαι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ έχει την ψυχολογία στα ύψη λόγω της εμφάνισης που έκανεν απέναντι στη δυνατή – στα χαρτιά – Μίλαν. Θα σου κάνω μία σύγκριση, ο Ολυμπιακός πήρε 0-0 με την Μπαρτσελόνα, πες μου τρεις διακριθέντες στον θρίαμβο του; Και μη μου πεις τον Προτό. Δεν υπάρχουν… Έπαιξε χωρίς επιθετικό. Η ΑΕΚ έπαιξε ως κανονική ομάδα, με σέντερ φορ, είναι μία ομάδα που παίζει και ματώνει.

Από την άλλη μιλάμε για τις πριμαντόνες του ΠΑΟΚ, που είναι καλύτεροι στα χαρτιά, αλλά δεν ματώνουν για την ομάδα τους. Αν βάλουμε την πρώτη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τις τρεις αλλαγές μεσοεπιθετικά, το ρόστερ που έχει ο Λουτσέσκου δεν το έχει ούτε ο Λεμονής ούτε ο Χιμένεθ. Ο Ρουμάνος τον πάει με τα χειρόφρενα. Είναι να μην το πάει με αλλαγή… Παρατήρησε ότι η αλλαγή του Λουτσέσκου είναι στο 60-65 λεπτό. Έχει συνδυαστεί με τον Μίχελ. Έχει γίνει μία ωραία ΔΕΚΟ ο ΠΑΟΚ, επειδή έχουν μυριστεί πως έχει λεφτά ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Λουτσέσκου είναι μία κακή απομίμηση του Σάντος. Λέει ο Λουτσέσκου σε ρουμανική ιστοσελίδα ότι ας έλεγα κάτι διαφορετικό, ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα… Αν ξεκινήσεις με λάθος και συνεχίζεις με ένα λάθος… Είναι σαν τον διαιτητή».

Για τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ: «Ένα λάθος δεν το διορθώνω με λάθος. Όταν βλέπω λάθος πρέπει να το διορθώσω, βλέπουμε ότι ο Μίχελ κάνει λάθος επιλογή. Πρέπει ο Σαββίδης να βγει και να πει πως θα φέρω έναν μεγάλο προπονητή. Για εμένα ο μεγάλος προπονητής είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είχε δούλεψε πάντα στον ΠΑΟΚ των προβλημάτων. Το θέμα είναι αν είναι καλός προπονητής και αν τη δεδομένη στιγμή μπορεί να δώσει λύση στο αποτέλεσμα, να ξέρει την ομάδα. Ο μοναδικός είναι ο Αναστασιάδης. Και τον Αντσελότι να φέρεις, θα σου ζητήσει πέντε μεταγραφές γιατί αυτοί έτσι δουλεύουν για να έχουν δουλειά τα γραφεία τους. Ξέρεις κάτι;

Μου λένε ο Χιμένεθ δεν είναι μεγάλος προπονητής στην Ευρώπη, πρέπει να δούμε η Ελλαδίτσα μας τι έχει κάνει στην Ευρώπη. Πρέπει να δούμε τι κάνει ο Χιμένεθ στο γήπεδο. Έχει πάρει το 100% από τον Μπακάκη, ο οποίος διαπρέπει μαζί του. Βάζει τον Γαλανόπουλο. Στον ΠΑΟΚ τα διώχνουν τα παιδιά. Αν είχε Κάτσε, Δεληγιαννίδη θα τους έβαζε. Ο Λουτσέσκου είναι ένα δημιούργημα μανατζαρέων. Τα σκατά όσο τα ανακατεύεις βρωμάνε. Κάνουμε τη δουλειά μας, ο μισθός κάθε πρώτη του μήνα είναι μέσα. Ο ΠΑΟΚτσής έχει ίνδαλμα τον Σάντος, με τον Σάντος όμως τι πήρε; Το καλύτερο υλικό είχε ο Σάντος. Καθίστε φρόνιμα δηλαδή. Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι του πεντοχίλιαρου, τώρα θα είναι του 5ευρου. Ο Σάντος είπε πως αυτό είναι το ταβάνι μου, Γενάρη μήνα, και πήγε στην Εθνική. Ο Αναστασιάδης είναι μεγάλος για τον ΠΑΟΚ, και ο Σάντος είναι μια χαρά. Συνομήλικοι είναι…»

Για το σημερινό παιχνίδι και τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα παικτών, όμως τους παίκτες θα πρέπει να τους εμπνέει ένας προπονητής στον πάγκο. Το παιχνίδι ξεκινάει από το Χ και τελειώνει στο Χ. Την ΑΕΚ την περιμένω αγωνίστρια, έχει τον Γιόχανσον που είναι πουλέν μου που μάλλον θα παίξει. Περιμένω μία μαχήτρια ΑΕΚ απέναντι σε έναν ποιοτικό ΠΑΟΚ. Δεν δίνω φαβορί, πιστεύω στο Χ, αλλά θα ήθελα να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Αν η ΑΕΚ κερδίσει και τον ΠΑΟΚ, τότε θα είναι το πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα. Θα έχει καταφέρει μέσα σε μία εβδομάδα να ματώσει με τον Πανιώνιο, να ματώσει με τη Μίλαν και αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ, θα έχει τον πρώτο λόγο για πρωτάθλημα. Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός φαίνεται διαλυμένος.

Για τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν πρέπει κανείς να μην υπολογίζει τον πρωταθλητή. Με βάση τα πράγματα που έχουν αλλάξει, τα παράπονα που βγαίνουν από τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι φέτος υπάρχει πρόβλημα. Δημιουργήθηκε ένα πολύ λάθος ρόστερ, με τρεις επιθετικούς που δεν υπάρχει κανένας. Ξεκίνησε ο Ρομαό μετά ήρθαν τα παιδιά και μετά ήρθαν ο Σισέ με τον Ένχελς. Ο Μποτία είναι αργός και πιστεύω ότι περισσότερο ενδιαφέρεται να μείνει περισσότερο για την Φουρέιρα παρά για τον Ολυμπιακό… »
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.