Header Ads


Unlabelled «Αποκάλυψη» Μάτος: «Για αυτό χάσαμε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»!

«Αποκάλυψη» Μάτος: «Για αυτό χάσαμε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»!


Τα είπε όλα με λίγες λέξεις!


Με μεγάλη συνέντευξη του Λέο Μάτος κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο η FORZA. Ο Βραζιλιάνος μιλησε εφ΄ όλης της ύλης με τη γλώσσα της αλήθειας και μεταξύ άλλων, είπε:

Για την ήττα στο ΟΑΚΑ : «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήμουν ευχαριστημένος, έχω συνηθίσει να βλέπω αλλιώς τους συμπαίκτες μου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σα να μην υπήρχαμε. Πρέπει να αγαπάμε αυτό, που κάνουμε, να παλεύουμε, να συνεργαζόμαστε σωστά... Στο πρώτο μέρος δεν τα κάναμε αυτά. Το είδαν όλοι, οι προπονητές, ο μεγαλομέτοχος... Πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Για τις κρίσεις που ζει ο ΠΑΟΚ μετά από κάθε αποτυχία : «Είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, έχουμε νοοτροπία νικητή, φυσικά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, έχουμε την αίσθηση ότι η ατμόσφαιρα είναι αρνητική. Αυτό υπάρχει μόνο σε μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι γι' αυτό, να το αντιμετωπίσουμε. Εδώ έχει αρκετή πίεση. Όταν όμως ζούμε κάποιες καλές στιγμές, είναι σα να είμαστε στον παράδεισο, οι φίλαθλοι είναι ευτυχισμένοι, ο μεγαλομέτοχος το ίδιο. Θα πρέπει να θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές, να παλεύουμε γι΄ αυτό. Να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι και τις Κυριακές να ζούμε αυτόν τον παράδεισο»

Για το τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ : «Όλα μου αρέσουν στον ΠΑΟΚ. Βλέπω επαγγελματισμό και οργάνωση. Οτιδήποτε κι αν σε απασχολεί, υπάρχει άνθρωπος να το λύσει. Υπάρχει υποστήριξη για τα πάντα. Χρειάστηκα μια μέρα βίζα για την οικογένειά μου, το είπα, έγινε. Το λέω γιατί ήμουν σε μια ομάδα, που δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Εδώ έχω ενθουσιαστεί με την οργάνωση, που υπάρχει. Επίσης, μου αρέσει φοβερά η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι οπαδοί μου αρέσουν πολύ, η κατάσταση μου θυμίζει Φλαμένγκο, ήμουν εκεί, είναι σχεδόν το ίδιο»

Για τη ζωή στη Βραζιλία : «Εκεί ήταν δύσκολα. Ζούσα στη φαβέλα, η περιοχή ήταν πολύ φτωχή, στο Ρίο υπάρχει η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, υπάρχουν, όμως, και οι φαβέλες. Φτωχές περιοχές, με μεγάλη εγκληματικότητα. Πρέπει να διαλέξεις έναν από τους δύο δρόμους, τον καλό και τον κακό. Δόξα τω Θεώ, έχω καλή οικογένεια, ο πατέρας μου μου έμαθε τι είναι το σωστό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.