Επεισόδιο Χιμένεθ - Βράνιες στα Σπάτα! | AEK Fans Blog

Επεισόδιο Χιμένεθ - Βράνιες στα Σπάτα!

Written By Juker on Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 | 12:32 μ.μ.

Βοσνιακό δημοσίευμα αναφέρει ότι Μανόλο Χιμένεθ και Όγκνιεν Βράνιες είχαν αντιπαράθεση στο τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα.


Ένταση ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Όγκνιεν Βράνιες επικαλούνται διάφορα βοσνιακά δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό συνέβη στο τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν οι Βόσνιοι, δημοσιογράφος της Zurnal που βρισκόταν στην Αθήνα, ανέφερε ότι ο Βράνιες είχε έντονη λεκτική διαμάχη με τον Χιμένεθ.

Οι δύο άνδρες φέρεται να αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον Βράνιες να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Χιμένεθ τον αντικατέστησε επτά λεπτά πριν το τέλος επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική του εικόνα.

Ο Βόσνιος στόπερ φέρεται να ήταν πολύ νευριασμένος με τον Χιμένεθ και όπως τονίζουν οι Βόσνιοι, οι συμπαίκτες του φρόντισαν να επέμβουν γρήγορα και να ρίξουν τους τόνους.

Οι Βόσνιοι προσθέτουν ότι τόσο ο Βράνιες, όσο και ο Χιμένεθ δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το συμβάν, επισημαίνοντας πάντως τον ένθερμο χαρακτήρα του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn