Header Ads


Σε απολογία με το άρθρο περί αφαίρεσης βαθμών η ΑΕΚ!

Σε απολογία με το άρθρο περί αφαίρεσης βαθμών η ΑΕΚ!


Και επίσημα κίνδυνος για αφαίρεση 3 βαθμών από την ΑΕΚ και τιμωρία της έδρας της για 2 έως 4 αγωνιστικές, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή η απολογία της Ένωσης.


Ενώπιον του Πειθαρχικού οργάνου της Super League θα βρεθεί την προσεχή Παρασκευή το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να απολογηθεί για τα επεισόδια των οπαδών της με την αστυνομία που προηγήθηκαν του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι θα δικαστεί με βάση το άρθρο 15 παράγραφος 4 περίπτωση β’ του Πειθαρχικού Κώδικα, που αφορά επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου τα οποία συνοδεύονται από βιαιοπραγίες κατά προσώπων και φθορές.

Για την παράβαση αυτή, προβλέπεται πρόστιμο 50.000 έως 250.000 ευρώ, τιμωρία της έδρας για 2 έως 4 αγωνιστικές και επιπλέον αφαίρεση 3 βαθμών!

Στην ΑΕΚ επικρατεί, πάντως, αισιοδοξία για την ποινή, με δεδομένο ότι η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως τα επεισόδια έλαβαν χώρα πέραν του προελέγχου, που δεν θεωρείται «εν γένει χώρος του γηπέδου».

Όσο για την είσοδο της διμοιρίας εντός της θύρας 35, αναφέρεται πως δεν έχει σχέση με τα επεισόδια, αλλά για να κάνουν μια σύλληψη.

Επίσης, στις εκθέσεις δεν αναφέρονται φθορές, αναφέρονται όμως βιαιοπραγίες, που επαναλαμβάνουμε όμως ότι έλαβαν χώρα πέραν του προελέγχου.

Πέραν των παραπάνω, η ΑΕΚ θα απολογηθεί και για ρίψεις αντικειμένων που δεν προκάλεσαν διακοπή αγώνα, παράβαση για την οποία είναι δις υπότροπη και θα της επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι στην δίωξη κατά της ΑΕΚ, δεν περιλαμβάνεται η καταγγελία που έκανε σε βάρος της ο Ολυμπιακός.

Σε απολογία για την Παρασκευή κλήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ: Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Λεβαδειακός.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.