Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ: 5 ευρώ γενική είσοδος με Πλατανιά για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών | AEK Fans Blog

Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ: 5 ευρώ γενική είσοδος με Πλατανιά για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

Written By pournD on Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 | 11:04 μ.μ.

Δίπλα στους κατοίκους της Δυτ.Αττικής στέκεται η ΑΕΚ. Γενική είσοδος 5 ευρώ στο ματς με τον Πλατανιά, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζουν πανστρατιά για να γεμίσει το ΟΑΚΑ. 


Στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής στέκεται η ΑΕΚ!

Η Ένωση όρισε γενική τιμή εισόδου στο ματς με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (12η αγωνιστική, Δευτέρα 27/11) στα 5 ευρώ και καλεί τον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο αφού όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πληγέντες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι περισσότεροι σύνδεσμοι των κιτρινόμαυρων έχουν επικοινωνήσει με την ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει… πανστρατιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την ίδια ώρα ήδη έχει ξεκινήσει δική του προσπάθεια ενίσχυσης και το τμήμα της Άρσης Βαρών, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ οι οποίοι ρωτούσαν το πώς μπορούν να βοηθήσουν.

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που έπληξε την ελληνική κοινωνία», είναι το μήνυμα της ΑΕΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn