Header Ads


Unlabelled Νίκη με 44-0 για την ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ

Νίκη με 44-0 για την ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ


Μια απίστευτη νίκη με 44-0 πέτυχε την Κυριακή (26/11) η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης στο Ράγκμπι Λιγκ.


Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 16-0 του προπερυσινού πρωταθλητή Πυρρίχιου Ασπροπύργου.

Στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ ήρθαν κυρίως από τους φόργουορντ της ομάδας, δηλαδή τους μεγαλόσωμους παίχτες. Αναλυτικά, 8 πόντους πέτυχε ο Ε. Παπαδόπουλος (2 τράι), 4 πόντους (1 τράι) ο Α-Κ Πόουπ και 4 πόντους (1 ελεύθερο χτύπημα μετά από πέναλτι και 1 ελεύθερο χτύπημα μετά από τράι) ο αρχηγός Κ. Ρούσσος, ο οποίος συνεχίζει να είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Η μοναδική κίτρινη κάρτα για παίχτη της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο δόθηκε στον Σ. Αλιφραγκή. Ο Ε. Παπαδόπουλος τραυματίστηκε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έγινε αλλαγή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να είναι αποτελεσματική στην άμυνα και δεν έδωσε περιθώριο στον Πυρρίχιο να πλησιάσει την περιοχή σκοραρίσματος. Το πρώτο τράι (4 πόντοι) του δεύτερου ημιχρόνου έγινε από τελική πάσα του αρχηγού Κ Ρούσσου, ο οποίος βρήκε τον Α-Κ Πόουπ σε πλεονεκτική θέση με αποτέλεσμα να μπορέσει να σκοράρει. Ο αρχηγός ευστόχησε και στο ελεύθερο χτύπημα που ακολουθεί (κονβέρσιον) προσθέτοντας άλλους 2 πόντους και διαμόρφωσε το σκορ σε 22-0. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο επόμενο τράι με τον αρχηγό να δίνει ωραία μακρινή πάσα στον Μ. Κλέιτσα-Ασημακόπουλο, ο οποίος σκόραρε αποφεύγοντας δύο αντιπάλους. Ο Κ. Ρούσσος επίσης ευστόχησε και σε αυτή τη μετατροπή προσθέτοντας άλλους 2 πόντους και κάνοντας το σκορ 28-0. Ο αρχηγός έδωσε και την επόμενη ασίστ στον Δ. Καλδέρη ο οποίος βρήκε κενό απέναντί του και σκόραρε εύκολα. Πετυχαίνοντας το τέταρτο συνεχόμενο ελεύθερο χτύπημα μετά από σκοράρισμα (κονβέρσιον) ο Κ. Ρούσσος ανέβασε το σκορ σε 34-0. Ο Δ. Καλδέρης στην επόμενη φάση, με προσωπική ενέργεια έκανε το 38-0 ενώ άλλους 2 πόντους πρόσθεσε με κονβέρσιον ο Κ. Ρούσσος για το 40-0. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο αρχηγός έδωσε την ασίστ στον Σ. Αλιφραγκή για να κάνει το τελικό 44-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, με κίτρινη κάρτα και πεντάλεπτη αποβολή τιμωρήθηκε ο αρχηγός Κ. Ρούσσος με την αιτιολογία ότι δεν κατάφερε να ελέγξει τις αντιδράσεις των παιχτών του.

Για την ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Κ. Ρούσσος (αρχηγός), Α-Κ. Πόουπ, Σ. Παπασταύρου, Μ. Κλέιτσας-Ασημακόπουλος, Κ. Γεωργιάδης, Σ. Προβελέγγιος, Ν. Λειβαθινός, Δ. Καλδέρης, Σ. Αλιφραγκής, Ι. Κιλίμπας, Π. Καρεφίλης, Γ. Ζάχος, Π. Βαρυπάτης, Ε. Παπαδόπουλος, Ι. Μαστροθόδωρος. Προπονητής Β. Καπούλας. Δεν αγωνίστηκε ο Τζέιμς Λοντς που αποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με κόκκινη κάρτα στο θεσμό του κυπέλλου 9 παιχτών.

Επίσης, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ήταν οι διεθνείς Α. Γκούμας, Η. Γάτος και Σ. Μαντζάνας.

Τον αγώνα που έγινε στην έδρα του Πυρρίχιου, στον Ασπρόπυργο, παρακολούθησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και λίγοι ηρωικοί οπαδοί της ομάδας.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ΑΕΚ επί του Πυρρίχιου μέσα σε μία εβδομάδα, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στο πρώτο τουρνουά 9 παιχτών που έγινε την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.