Header Ads


Unlabelled Τεράστια πρόοδος στα έργα της «Αγιάς Σοφιάς»! (pics)

Τεράστια πρόοδος στα έργα της «Αγιάς Σοφιάς»! (pics)


Οι εργασίες συνεχίζονται με απίθανα γρήγορο τρόπο για το γήπεδο της ΑΕΚ που είναι μπροστά συγκριτικά με το χρονοδιάγραμμα και το φωτογραφικό υλικό το επιβεβαιώνει.


Μπορεί τις τελευταίες δυο μέρες με αφορμή την αναμενόμενη εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ για την ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου να ασχολούμαστε κυρίως με τα προβλήματα που επιχειρεί να δημιουργήσει ο δήμαρχος, κάτι που αποδείχτηκε και από την αρνητική (όπως επίσης αναμενόταν) απόφαση του Δ.Σ. για την υπογειοποίηση, ωστόσο η πορεία των εργασιών δεν επηρεάζεται.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η εξέλιξη των έργων είναι τεράστια τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε από τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου όσα υποστηρίζαμε στο σχετικό ρεπορτάζ εδώ στο gazzetta.gr σύμφωνα με το οποίο η πρόοδος είναι τουλάχιστον έξι μέρες μπροστά από όσα προβλέπονταν να γίνουν στο χρονοδιάγραμμα τέτοια εποχή. Κάτι πολύ σημαντικό όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Αυτό αποδεικνύει ότι όχι μόνο τα έργα συνεχίζονται κανονικά -κάτι που επισημαίνουμε διότι είναι πολλά τα σχετικά ερωτήματα που έχουμε δεχθεί- αλλά πως είναι τέτοιος ο ρυθμός δουλειάς που αποδεικνύει πως το έργο θα υλοποιηθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με όσα γίνονται από τους... εχθρούς εντός κι εκτός ΑΕΚ) νωρίτερα ίσως από το προβλεπόμενο.

Το γεγονός ότι δεν υπηρεάζεται από όλες τις κινήσεις (την προσφυγή που εκδικάζεται την επόμενη εβδομάδα και την καταγγελία στην διεύθυνση Δασών) που γίνονται από τους πολέμιους της «Αγιάς Σοφιάς» η οικοδομική άδεια επιβεβαιώνει το φωτογραφικό υλικό αφού συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες, κάτι που υπογράμμισε ο κ. Ανδριόπουλος (θυμίζουμε πρότζεκτ μάνατζερ και στη δημιουργία του νέου «Καραϊσκάκης» και στην «AEL FC Arena».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι βάσει του χρονοδιαγράμματος έως τα τέλη το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να πέσουν τα θεμέλια του γηπέδου. Ήδη οι εκσκαφές έχουν φτάσει σε βάθος άνω των πέντε μέτρων, τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη οι μετρήσεις υπεδάφους όπως και τα έργα αντιστήριξης, τα οποία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Νοεμβρίου προκειμένου την ίδια εποχή όπως προαναφέραμε να έχουμε και τα θεμέλια (το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα).

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, δεν αποκλείεται έως το τέλος του μήνα που διανύουμε ή έστω τον Νοέμβριο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα οργανώσει (λογικά) συνέντευξη Τύπου, ή έστω θα ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης τις εμπορικές συμφωνίες (μερικές εκ των οποίων σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας έχουν ήδη επιτευχθεί) οι οποίες όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το γήπεδο και την ΑΕΚ. 









*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.