Ντου… από παντού στην ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Ντου… από παντού στην ΑΕΚ!

Written By Juker on Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 | 4:20 μ.μ.

Φουλ επίθεση σε όλα τα μέτωπα θα παίξει η ΑΕΚ! Ενώ αφήνει στην άκρη τη συναίνεση με τον Δήμο και τον βάζει για τα καλά απέναντί της, η «Ένωση»… φτιάχνεται και για το απαραίτητο διπλό στην Ξάνθη. 


Την μπάλα στα πόδια της -τόσο στο θέμα του γηπέδου, όσο και στο αγωνιστικό- παίρνει πλέον η ΑΕΚ.

Έχοντας αποφασίσει ότι τα τερτίπια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας δεν αξίζουν πια καμία συναινετική στάση, η «Ένωση» βγήκε ήδη από την Πέμπτη στην αντεπίθεση:

Αφενός με την προαναγγελία ότι θα κυνηγήσει τις παρανομίες του (με κυριότερη εξ αυτών τα σκουπίδια στο άλσος) και αφετέρου με την αναλυτική αποδόμηση των ψεμάτων που διαρρέει στο θέμα της υπογειοποίησης από τον κορυφαίο συγκοινωνιολόγο, Κωνσταντίνο Ζέκο.


Την ώρα λοιπόν που προετοιμάζονται κι άλλες νομικές δράσεις εναντίον της δημοτικής αρχής, η ομάδα προετοιμάζεται για την επιστροφή στο πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι κομβικό για πολλούς λόγους.

Εκεί όπου θεωρείται βέβαιο ότι, μετά το κάζο της Τρίπολης, την ξεκούραση της ομάδας και τις επιστροφές βασικών, δεν θα συνεχιστούν οι πειραματισμοί. Μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό λοιπόν ότι θα ξεκινήσει μαζί η… αγία τετράδα στην επίθεση (Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο), ενώ σήμερα θα ξεκαθαριστεί και η συμμετοχή του Βράνιες.

Εφόσον ο τραυματισμός του Βόσνιου δεν είναι σοβαρός, όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος, θα είναι δεδομένα στο αρχικό σχήμα (όπως και ο Λόπες, που επέστρεψε από χθες σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων). Εκείνο που θα μένει λοιπόν μετά να φανεί θα είναι ο παρτενέρ του και αν αυτός θα είναι ο Λαμπρόπουλος ή θα αποφασιστεί τυχόν οπισθοχώρηση του Γιόχανσον.

sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn