Header Ads


Unlabelled Απίστευτο αυτό που έκανε ο Χιμένεθ μετά τον αγώνα!

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Χιμένεθ μετά τον αγώνα!


Η πίεση φαίνεται πως έχει πιάσει... κόκκινο για τον τεχνικό της ΑΕΚ.


Η ΑΕΚ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε, αυτή τη φορά απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Η Ένωση παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο (1-1), με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο εκνευρισμός για τη νέα γκέλα των «κιτρινόμαυρων» ήταν έκδηλος μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που διαπιστώθηκε με τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το παιχνίδι, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη του αγώνα.

Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ πρώτα πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του (προφανώς για να ηρεμήσει) και έπειτα έκανε τις σχετικές δηλώσεις στη NOVΑ, καταλογίζοντας ευθύνες στη διαιτησία για τις καθυστερήσεις που έκαναν διαρκώς οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την Ένωση, η οποία «κηνυγούσε» στο σκορ.

Ωστόσο, πρόκειται για δύο παράγοντες που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να ελέγξει, τη διαιτησία αλλά και τον τρόπο που θα επιλέξει να αγωνιστεί η αντίπαλη ομάδα.
Εξάλλου, οι καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες της Ξάνθης ήταν σε κάποιο βαθμό αναμενόμενες, αφού οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με 9 παίκτες και έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το σκορ.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλα αυτά τα είπε αφού είχε επιστρέψει από τα αποδυτήρια της ομάδας του προκειμένου να «ξεθολώσει». Κάτι που δείχνει, ενδεχομένως, ότι ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται κάτω από πίεση, για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα κρατήσουν την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο ίδιος φυσικά να νιώθει ασφαλής.

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι για τη χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ δεν του επιρρίπτει ευθύνες κανείς, διότι διαχειρίστηκε σωστά το ματς, όπως εξελίχθηκε και όπως κρίθηκε. Πάντως, ο ίδιος βλέπει την ομάδα του να μην παίρνει το τρίποντο για δύο συνεχόμενα παιχνίδια κάτι που, όπως φαίνεται, του προκαλεί επιπλέον άγχος και επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.