Header Ads


Unlabelled Ποιος αντι-Μάνταλος; Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ τον Γενάρη!

Ποιος αντι-Μάνταλος; Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ τον Γενάρη!


Στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού του Πέτρου Μάνταλου, η πρώτη σκέψη που περνάει αυτόματα από το μυαλό του καθενός είναι, ότι το κενό του αρχηγού της ΑΕΚ μπορεί να καλυφθεί μόνο με ενίσχυση.


Και αυτό γιατί η Ένωση έχει χτιστεί γύρω από τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι ο κινητήριος μοχλός στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων». Όποτε ο Δικέφαλος κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του, βίωνε δύσκολες καταστάσεις και όποτε ο «Πετράν» ήταν σε κακή μέρα όλη η ομάδα δεν τράβαγε.

Όποιες λύσεις προσπάθησε να εφαρμόσει ο Χιμένεθ για τον αντί-Μάνταλο δεν βγήκαν ποτέ. Θυμηθείτε τη χρησιμοποίηση του Αϊντάρεβιτς στα Γιάννινα, όπου η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει με τον Σουηδοκοσοβάρο και όποια ευκαιρία έφτιαξε ήταν με τη συμβολή του Λιβάγια.
Απ' ότι φαίνεται η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση για αντί-Μάνταλο. Ήδη όπως δήλωσε και ο διευθυντής της «Ώρα των Σπορ» στo sportdog.gr, το κενό αναμένεται να καλυφθεί εκ των έσω, με το Τάσο Μπακασέτα να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι η Ένωση δεν ψάχνεται προκειμένου να έχει επιλογές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ίσα-ίσα υπάρχει κινητικότητα, όχι φυσικά για τη θέση του Μάνταλου, αλλά στα αριστερά. Η ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr αναζητεί ένα καθαρόαιμο εξτρέμ, προκειμένου να δυναμώσει στη συγκεκριμένη πτέρυγα.

Αυτή η αναζήτηση ανοίγει μεγάλη κουβέντα για την αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ. Γιατί η ΑΕΚ διαθέτει αριστερό εξτρέμ στις τάξεις της και μάλιστα όχι μόνο ένα. Έχει τον Πατίτο, αλλά και τον Τρίστασον. Και αν ο πρώτος έχει πάρει ευκαιρίες από τον Χιμένεθ ο δεύτερος φαίνεται, ότι δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Ισπανού, ο οποίος τον χρησιμοποιεί μόνο στα ματς των ομίλων του Κυπέλλου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.