Header Ads


Unlabelled Τι να παίξετε την ΑΕΚ σήμερα στο Κύπελλο!

Τι να παίξετε την ΑΕΚ σήμερα στο Κύπελλο!


Πονηρή έξοδος για τον πρωτοπόρο Ατρόμητο!


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

*** Ο άσος στο 1,25, το διπλό στο 9,60.

*** 5ος όμιλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σουπερλίγκα): Δεν πήρε τίποτα στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ηττήθηκε με 1-0. Στα πρώτα τριάντα λεπτά έπιασε ίσως και την καλύτερη φετινή εμφάνισή του και άδικα δεν άνοιξε το σκορ, στο υπόλοιπο όμως σαν να έπεσε ο διακόπτης και απείλησε ελάχιστα.

«Περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά μας κέρδισε ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, κάναμε πολλά λάθη αλλά μπορούμε να κοιτάμε μόνο μπροστά» σκασμένος ο Σάββας Παντελίδης, που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα στον πάγκο του Αστέρα μετά το αρχικό 1-2-0.

Εξέτισαν Ιγκλέσιας (6/0), Καλτσάς (7/1), αλλά λογικά θα γίνουν πολλές αλλαγές.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Β΄): Επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του Αχαρναϊκού κι εξέπεμψε αισιόδοξα μηνύματα, που όμως θόλωσαν μετά την αδυναμία του -τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό- να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής. Η διοίκηση ήταν όμως καθησυχαστική υπογραμμίζοντας πως για καθαρά τυπικούς λόγους δεν εγκρίθηκε ο φάκελος, κάτι που θα συμβεί στο δευτεροβάθμιο.

Ο μόλις 29χρονος προπονητής Γιώργος Πετράκης (γιος του τεχνικού του ΠΑΣ, Γιάννη) έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, μετά το ματς της Τρίπολης έχει τον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1 ημ./1 τελ.): Δεν αμφισβητείται η ανωτερότητα του Αστέρα, άλλες οι προτεραιότητες του Κισσαμικού. Ο γηπεδούχος θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στ πρωτάθλημα, που του κλόνισαν την αυτοπεποίθηση. Ο άσος από ημίχρονο στο 1,73 (Stoiximan).

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

*** Ο άσος στο 3,20, το διπλό στο 2,15.

*** 4ος όμιλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Β΄): Δυσκολεύτηκε περισσότερο από ό,τι θα περίμενε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη, τελικά πήρε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη (1-3) και πλέον αισιοδοξεί για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Κινητοποίηση στην πόλη για τη φιλοξενία του πρωτοπόρου της Σουπερλίγκα, που παράλληλα παραμένει αήττητος, όμως η σκέψη τρέχει και στο πρωτάθλημα, όπου προσδοκά να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο, στην πρεμιέρα θα πάει στην έδρα της Παναχαϊκής.

Ο Σωτήρης Αντωνίου προβληματίζεται μόνο για τον Τόμιτς, που δίνει αγώνα δρόμου να προλάβει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σουπερλίγκα): Ζει ιστορικές στιγμές, μετά τη νίκη του με 1-0 επί της ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ ανέβηκε μόνος πρώτος! Αριστα προσηλωμένος στο πλάνο του, βραχυκύκλωσε την αντίπαλό του κι ένιωσε ελάχιστες απειλές, όποτε του δινόταν η ευκαιρία έβγαλε λίγες αλλά καλές αντεπιθέσεις, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

«Πατάμε και με τα δύο πόδια στο έδαφος, είναι όνειρο η πρώτη θέση αλλά ο ρεαλιστικός στόχος μας είναι η πεντάδα και η ευρωπαϊκή έξοδος» προσγειωμένος ο Νταμίρ Κάναντι.

Παραμένει αήττητος (4-4-0), δεν έχει δεχθεί γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Εξέτισε ο κομβικός χαφ Μάντσον (7/1), που όμως θα λείψει λόγω τραυματισμού, πάντως ο Κάναντι θα πάει σε ευρύ ροτέισον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Χ1): Ποντάρουμε στη φιλοδοξία των Τρικάλων κι ενδεχόμενη χαλάρωση του Ατρομήτου μετά τα συνεχόμενα απαιτητικά ματς του πρωταθλήματος ώστε να κοντράρουμε το φαβορί διπλό. Πιστεύουμε πως ο πρωτοπόρος πλέον του πρωταθλήματος θα χρειαστεί να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση και ίσως να νην μπορέσει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο άσος στο 3,45, το Χ στο 3,25 (Stoiximan).

ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

*** Ο άσος στο 2,50, το διπλό στο 2,75.

*** Κρητικό ντέρμπι, με σχετική αντιπαλότητα.

*** 1ος όμιλος.

ΟΦΗ (Β΄): Δεν είχε υποχρεώσεις στην πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου λόγω της αποχώρησης του Ηρακλή. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα -στην πρεμιέρα θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό- όπου στοχεύει να φανεί άκρως ανταγωνιστικός στη μάχη της ανόδου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παρατάξει ενάντια στον Πλατανιά το βασικό σχήμα, δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μονιάκη και Περογαμβράκη, αμφίβολος ο Ζιάμπαρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Σουπερλίγκα): Μπήκε πολύ δυνατά και απείλησε έντονα τη Λάρισα στο πρώτο δεκάλεπτο της εντός έδρας αναμέτρησής τους, όμως στη συνέχεια πνίγηκε στο άγχος και τελικά δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ της αντιπάλου του γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

«Δυστυχώς ζήσαμε έναν εξευτελισμό του ποδοσφαίρου» έντονα εκνευρισμένος ο Γιώργος Παράσχος για τις καθυστερήσεις των αντίπαλων παικτών, πάντως η θέση του είναι περισσότερο επισφαλής από ποτέ.

Παραμένει χωρίς νίκη στα Περιβόλια (0-2-3). Παραμένουν εκτός Βάντερσον (7/0), Στάμου (1/0). Εξέτισε ο στόπερ Ντικαμονά (4/0). Χάνει όλη τη σεζόν ο κίπερ Ομπερχάουζερ (2/0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Νo bet): Κρητικό ντέρμπι, σε περίεργη κατάσταση ο Πλατανιάς που έρχεται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ενώ και ο Παράσχος δεν νιώθει καθόλου άνετα στη θέση. Χωρίς σαφή δείγματα του ΟΦΗ από επίσημα παιχνίδια, δεν μπορούμε να το προσεγγίσουμε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ

*** Ο άσος στο 11,65, το διπλό στο 1,20.

*** 3ος όμιλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Β΄): Η εκτός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας, σε ένα ματς που φανέρωσε πολλά καλά στοιχεία, κατέδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα, πάντως αν και νεοφώτιστος θέτει τον πήχη πιο ψηλά από την παραμονή, όμως η πρεμιέρα του είναι αβέβαιη από τη στιγμή που ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Αχαρναϊκός εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που ζήτησε τη στήριξη του κόσμου εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

ΑΕΚ (Σουπερλίγκα): Η άνοδος στην κορυφή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μάλλον τη ζάλισε, έκτοτε δεν έχει κερδίσει, στα τρία ματς το άσχημο σερί (0-2-1) μετά την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Αρκέστηκε σε μια ανούσια υπεροχή, που μεταφράστηκε σε ελάχιστες ευκαιρίες.

«Δεν βγάλαμε καθόλου ένταση στο παιχνίδι μας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι να δίνουμε αγώνες ανά τέσσερις ημέρες» η παραδοχή του Μανόλο Χιμένεθ για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Εξέτισε ο Βράνιες (6/1). Πάντα απόντες ο κίπερ Μπάρκας (-) και οι Τσιγκρίνσκι (2/0), Γιακουμάκης (-), πάντως οι τελευταίοι είναι πλύ κοντά στην επιστροφή τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Under 2,5): Η άποψή μας είναι πως η ΑΕΚ δεν θα πατήσει γκάζι, θα παίξει όσο χρειάζεται για να πάρει μια άκοπη νίκη. Η εκτίμησή μας είναι πως δεν θα δεχθεί γκολ και θα φτάσει σε μια επαγγελματική νίκη, το under 2,5 στο 2,25 (Stoiximan).

Μatchmoney.com.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.