Header Ads


Unlabelled Σκέπασαν κάμερες στο Καραϊσκάκη για να καλύψουν τους δράστες της επίθεσης στο Έθνος!

Σκέπασαν κάμερες στο Καραϊσκάκη για να καλύψουν τους δράστες της επίθεσης στο Έθνος!


Στοιχεία - φωτιά από την έρευνα της αστυνομίας για την επίθεση στο «Έθνος»: Πώς οργανώθηκε το χτύπημα, πώς σχεδιάστηκε η προστασία των δραστών, πώς τους περίμεναν στο Καραϊσκάκη!


Προσχεδιασμένη ήταν η επίθεση στα γραφεία του «Έθνους» πριν τον αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει τρεις ταυτοποιήσεις των δραστών κι αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον τους, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ραντεβού δόθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης, με την πλειοψηφία ωστόσο των δραστών να προέρχονται από συνδέσμους άλλων γειτονικών περιοχών. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί αίσθηση είναι τα... μέτρα που είχαν πάρει ώστε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους, καθώς άγνωστοι είχαν σκεπάσει με σακούλες τις κάμερες στη Θύρα 4 του "Καραϊσκάκη", όπου και θα κατέληγαν οι δράστες μετά τη μοτοπορεία τους.

Όσοι βρίσκονταν άλλωστε ήδη στο φαληρικό γήπεδο, γνώριζαν για την επίθεση και είχαν φροντίσει να τους... προστατεύσουν, ρίχνοντας "μαύρο" στις κάμερες, αφού ήξεραν ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που θα αναζητούσαν οι Αρχές για να τους εντοπίσουν.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα κατάλαβαν και στην Αστυνομία ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί, καθώς σταμάτησαν να παίρνουν εικόνα από τη Θύρα 4, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η επίθεση από τα άτομα που είχαν καλυμμένα όχι μόνο τα πρόσωπά τους, αλλά και τις πινακίδες τους (άλλοι τις είχαν λυγισμένες ή κάτω από τη σέλα).

Ο τρόπος εν τέλει που έφτασε η Αστυνομία στην ταυτοποίηση τριών εξ αυτών προέκυψε σε συνδυασμό με τις μοτοσικλέτες των δραστών και το πληροφοριακό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι Αρχές, για το ποιοι έχουν μηχανές, αφού τα ίδια άτομα έχουν συμμετάσχει πολλές φορές σε αντίστοιχες μοτοπορείες που εξελίχθηκαν σε σοβαρά επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι δράστες είναι άνω των 35 ετών και κάπως έτσι αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες ταυτοποιήσεις.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.