Header Ads


Unlabelled Το... φιλοσόφησε ο Τζανετόπουλος: «Από τα χαμηλά μπορεί κανείς να φτάσει ψηλά και το αντίθετο»

Το... φιλοσόφησε ο Τζανετόπουλος: «Από τα χαμηλά μπορεί κανείς να φτάσει ψηλά και το αντίθετο»


Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την απόδοσή του απέναντι στη Μίλαν και τις... διακυμάνσεις στην καριέρα του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού στόπερ στη Nova:

«Ο κάθε παίκτης χρειάζεται ρυθμό. Όμως σε τέτοια ματς, όπως αυτό με τη Μίλαν, το κίνητρο και η θέληση, το ξεπερνούν αυτό. Είναι τεράστιο το κίνητρο. Αλλά και σε ματς όπως με τον Απόλλωνα Λάρισας, μπαίνεις για να αποδείξεις πως αξίζεις την εμπιστοσύνη του προπονητή. Όμως το μυστικό για έναν παίκτη που βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα, είναι να βρίσκει κίνητρο σ’ όλα τα παιχνίδια. Και να μην επιλέγει παιχνίδια για την καλή απόδοση».

Στο πρωτάθλημα τι έχει πάει στραβά, μετά τον Ολυμπιακό; Ζαλίζει η κορυφή;

«Δεν είναι τόσο αυτό. Περισσότερο ίσως τα συνεχόμενα παιχνίδια, που ήταν κάτι νέο για τους περισσότερους και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Χρειάζεσαι και τύχη. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε αυτό πίσω και να κερδίσουμε τον Πανιώνιο».

Σε ανησυχεί το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν πηγαίνει καλά εκτός έδρας, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού;

«Δεν μ’ ανησυχεί. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα το κερδίσουμε το ματς. Από εμάς εξαρτάται. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε».

Το γεγονός πως υπάρχει το ματς με τη Μίλαν μετά τον Πανιώνιο, μπορεί να αποπροσανατολίσει από το παιχνίδι της Κυριακής;

«Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Και όλοι σκεφτόμαστε αυτό το ματς. Από την Δευτέρα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι με τη Μίλαν».

Πως έχεις εισπράξεις όλο αυτό που έχει συμβεί με τα καριέρα σου και όλες αυτές τις διακυμάνσεις;

«Χρειάζεται γερό στομάχι το ποδόσφαιρο. Από τα χαμηλά μπορεί κανείς να φτάσει ψηλά και το αντίθετο. Προσπαθώ να παίρνω δύναμη από τα καλά και να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.