Header Ads


Unlabelled Ο αποκλεισμός "ξύπνησε" το μίσος κατά του Βράνιες!

Ο αποκλεισμός "ξύπνησε" το μίσος κατά του Βράνιες!


Το πανό της ντροπής από τους εθνικιστές οπαδούς της Βοσνίας σηκώθηκε εκ νέου στην κερκίδα των φανατικών και ο Ογκνιέν Βράνιες της ΑΕΚ έγινε ξανά "Persona non Grata" στην εθνική του ομάδα. 


Ο αμυντικός που δεν κρύβει τα φιλοσερβικά του αισθήματα "πληρώνει" ένα τατουάζ για τη "Μεγάλη Σερβία" του Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Ο Ογκνιέν Βράνιες, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιον "ΑΑΑ" ποιότητας επιθετικό, αλλά τους -εθνικιστές ως επί το πλείστον- οπαδούς της Βοσνίας που για μία ακόμη φορά αναζωπύρωσαν το μίσος τους εναντίον του.

Ο Βόσνιος δεν τους φοβήθηκε στην αρχή, ούτε και τώρα που τον προκάλεσαν ξανά με το μένος εναντίον του.

Κατά το παρελθόν το πρόσωπο του αμυντικού της ΑΕΚ έγινε... αφίσα και τοιχοκολλήθηκε σε δρόμους της Βοσνίας, χαρακτηρίζοντας τον σκληροτράχηλο ποδοσφαιριστή "ανεπιθύμητο" στην ομάδα της Βοσνίας.

Το θέμα "αναθερμάνθηκε" στο ματς - αποκλεισμό των Βόσνιων στην Εσθονία όταν στην κερκίδα των φανατικών σηκώθηκε πανό εναντίον του Βράνιες που γράφει γύρω από το πρόσωπο του παίκτη της ΑΕΚ: "Persona non Grata"... 

TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βράνιες "χτύπησε" στο χέρι του τατουάζ το... όραμα του Ράντοβαν Κάρατζιτς, δηλαδή το "Republica Srpska", κοινώς τη "Σέρβικη Δημοκρατία της Βοσνίας". Όταν ο διεθνής στόπερ κατάλαβε ότι το τατουάζ αυτό θα μπορούσε να σταθεί υπαίτιο για "εμφύλιο" στις κερκίδες το κάλυψε με άλλη ζωγραφιά, μ' ένα... ρολόι.

Αργότερα όμως "χτύπησε" στο κορμί του άλλο τατουάζ με το έμβλημα της "Moravska Srbija", "Σερβία του Μοράβα" για τους Έλληνες. Το Ορθόδοξο Πριγκιπάτο του Στέφανου Λαζάρεβιτς. Συνέπεια; Ξανά "κόκκινο πανί" για τους εθνικιστές Βόσνιους...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΤΡΕΛΟΥ"
Ο έκρυθμος χαρακτήρας του Βράνιες δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την κίνηση των οπαδών. Ο αμυντικός της ΑΕΚ "σήκωσε" στο instagram φωτογραφία με μερίδα Βόσνιων να κρατούν το "δικό" του πανό.

Στη λεζάντα της εικόνα ο Ογκνιέν Βράνιες ειρωνεύεται τους φανατικούς, γράφοντας: "Χα χα χα πόσο επικίνδυνοι είστε;"

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βράνιες έζησε τη φρίκη του πολέμου στα τρία του χρόνια, γεννημένος στην πόλη Μπάνια Λούκα, η οποία λειτούργησε ως ορμητήριο των Σέρβων αυτονομιστών για την "εθνοκάθαρση"...

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.