Header Ads


Unlabelled «Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ για... Μπεργκ - Θα δώσει 5 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης στον Παναθηναϊκό;

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ για... Μπεργκ - Θα δώσει 5 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης στον Παναθηναϊκό;


Οι αντιδράσεις στην Τούμπα μετά το σενάριο για τον Σουηδό και το μεγάλο εμπόδιο στην επιθυμία του Ιβάν.


Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ δεν εμπλέκεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί άλλωστε την… καψούρα και του Ιβάν Σαββίδη και του Γιώργου Σαββίδη, που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα από την εποχή που αυτός ήταν η «σημαία» του Παναθηναϊκού.

Τελικά η… βόμβα μεγατόνων δεν πυροδοτήθηκε ποτέ, ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τη Λέγκια Βαρσοβίας και μόνο χαμένος δεν βγήκε και ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε να… ξεπουλήσει τον Μπεργκ στην Αλ Αϊν, όμως η όλη ιστορία δεν φαίνεται να έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Sportday», ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρό του τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκό ποντάροντας στο ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρά το ότι τα… πετροδόλαρα είναι πολλά.

Πριν από ένα χρόνο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα… έβγαιναν στους δρόμους από τη χαρά τους εάν ο Μάρκους Μπεργκ ντυνόταν στα ασπρόμαυρα. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Για να έρθει ο Σουηδός στην Τούμπα, πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Εάν συμβεί αυτό, είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει αντιδράσεις ειδικά εάν συμβεί μεσούσης της σεζόν, αφού ο Σέρβος είναι ο αγαπημένος της Τούμπας και οι ΠΑΟΚτσήδες ούτε καν σκέφτονται να τον δουν να φεύγει ακόμα και αν ο αντικαταστάτης του είναι ο Μπεργκ, με το ότι ο Σέρβος είναι 27 χρονών και ο Σουηδός 31 να είναι ο τελευταίους από τους λόγους.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα μία από τις ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους τον Πρίγιοβιτς να «σκάσει» τα δέκα εκατομμύρια της ρήτρας του Σέρβου φορ. Εφόσον συμβεί αυτό η όλη ιστορία θα είναι εντελώς διαφορετική και τότε οι αντιδράσεις θα είναι σαφώς λιγότερες, αν και ήδη οι ΠΑΟΚτσήδες προτρέπουν μέσω του διαδικτύου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον «Πρίγιο» και να του προσφέρει ένα αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα, αφού οι μετοχές του είναι «ανεβασμένες» και ενδέχεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Είναι όμως και κάτι ακόμα. Εκτός του ότι ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο με την Αλ Αϊν μέχρι το καλοκαίρι του 2019, στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υπάρχει και ρήτρα ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για πώλησή του σε ελληνική ομάδα.

Δηλαδή, εάν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για τον Σουηδό, εκτός από το ποσό που θα πρέπει να δώσει στην Αλ Αϊν, θα πρέπει να δώσει και πέντε εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, κάτι που είναι απίθανο να δεχθεί να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης! 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.