Header Ads


Μια μέρα για την ΑΕΚ του άλλαξε τη ζωή (VIDEOS)

Μια μέρα για την ΑΕΚ του άλλαξε τη ζωή (VIDEOS)


Όσοι έζησαν εκείνη την ημέρα του 1995 δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Σαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ λίγο έλειψε να θρηνήσει θύματα στον αγώνα με τον Άρη. Ο Νικόλας τραυματίστηκε σοβαρά αλλά τα κατάφερε.


Περίπου 2.500 φίλοι της ΑΕΚ ταξίδεψαν σαν σήμερα το 1995 στη Θεσσαλονίκη για το ματς κόντρα στην Άρη , όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με το αποτέλεσμα.

Εκείνη την ημέρα, η Ένωση θα μπορούσε να έχει θρηνήσει θύματα. Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων, η Αστυνομία αποφάσισε να κλείσει σε χώρο 1.000 ατόμων τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Όταν ξεκίνησε η ένταση, τα κιγκλιδώματα υποχώρησαν και ο Νίκος Ξηροκώστας τραυματίστηκε σοβαρά. Η ΑΕΚ του στάθηκε και ο ίδιος τα κατάφερε. Τα χέρια του υψώνονται σε κάθε αγωνιστική στον αέρα και ρυθμικά χτυπούν στο άκουσμα «ΑΕΚ», με τον ίδιο να παραμένει μάχιμος και πάντα στο πλευρό της.

Όσον αφορά το ματς. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1, με το γκολ της να το πετυχαίνει ο Τσιάρτας με πέναλτι. Αγωνίστηκαν οι: Μπορμπόκης, Κούτουλας, Κωστένογλου, Μανωλάς, Σαμπανάντζοβιτς (70’ Κοπιτσής), Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Κωστής (70’ Τσιάρτας), Παυλόπουλος (72’ Μαλαδένης).


*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.