Header Ads


Unlabelled VIDEO: Ο Κούγιας μετά τον ξυλοδαρμό

VIDEO: Ο Κούγιας μετά τον ξυλοδαρμό


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί στη Βουλιαγμένη. Οι πρώτες εικόνες του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ μέσα από το ασθενοφόρο, μετά τον ξυλοδαρμό του από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης. (VIDEO, PHOTOS)


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γνωστό μαγαζί στη Βουλιαγμένη ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια. Ο πρώτος επιτέθηκε στον γνωστό ποινικολόγο και φέρεται να τον γρονθοκόπησε. Οι δύο άντρες λογομάχησαν, ο Κούγιας φέρεται να ειρωνεύτηκε τον Μελισσανίδη κι εν συνεχεία ο ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ επιτέθηκε εναντίον του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Sport24.gr με τον Αλέξη Κούγια αμέσως μετά το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είπε: "Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι χτυπημένος". Λίγη ώρα αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα κλήθηκε να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Ο Κούγιας στη συνέχεια πήγε και στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια αμέσως μετά το πρωτοφανές περιστατικό...






Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.