Η συγκινητική κίνηση του Μπουρούση! (pic) | AEK Fans Blog

Η συγκινητική κίνηση του Μπουρούση! (pic)

Written By pournD on Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:44 μ.μ.

Σε μια κίνηση γεμάτη ανθρωπιά προχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης για να βοηθήσει τον τετράχρονο Παναγιώτη Μπούφα που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.


Ο Γιάννης Μπουρούσης θα βοηθήσει τον τετραχρονό Παναγιώτη Μπούφα, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται σε κλινική του Λονδίνου.

Ο αρχηγός της Εθνικής προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, αφού θα προσφέρει μια μπάλα και την φανέλα του Επίσημη Αγαπημένη από το Eurobasket με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του. Τα έσοδα της δημοπρασίας που θα γίνει από την charityidols θα πάνε στον μικρό Παναγιώτη.

Δείτε την ανάρτηση

O αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Μπουρούσης, στέκεται δίπλα στον αγώνα του τετράχρονου Παναγιώτη Μπούφα, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται σε κλινική του Λονδίνου, και προσφέρει μια μπάλα και την φανέλα του από το Eurobasket 17, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα Τώρα στην πρώτη δημοπρασία της νέας σεζόν, στο www.charityidols.gr η μπάλα, και αύριο βράδυ η φανέλα. ''Solidarity 4 Ever'' @bourou29#bourousis #giannisbourousis #captain #eurobasket17 #ethinikiellados #panagiotismpoufas #charityidols #solidarity4ever #happycharity
A post shared by @charityidols on


*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn