Header Ads


Unlabelled Χαμός στο facebook για τον αποκλεισμό της Εθνικής! «Ντροπή, άντε σπίτια σας»

Χαμός στο facebook για τον αποκλεισμό της Εθνικής! «Ντροπή, άντε σπίτια σας»


Ξέσπασμα των Ελλήνων οπαδών μετά την ήττα από τη Ρωσία. Τα άκουσαν Μίσσας-Μπουρούσης. Που αποδίδουν την εικόνα της ομάδας στο τέλος.


Η Εθνική αν και ξεκίνησε πολύ καλά, ξέμεινε από δυνάμεις στο παιχνίδι με τη Ρωσία με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να αποκλειστεί από το Ευρωμπάσκετ. Η εικόνα της Ελλάδας δεν ήταν δηλαδή για πέταμα και ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι λόγω κούρασης και αστοχίας.

Αυτούς τους δύο παράγοντες παρατήρησαν οι Έλληνες οπαδοί, γι' αυτό και τα έχωσαν στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ στο Facebook. Οι φίλαθλοι τα βάζουν με την Ομοσπονδία, αλλά και τον Κώστα Μίσσα, αφού δεν έγινε ροτέισον κατά τη διάρκεια του παιχνίδιου. Στο απυρόβλητο δεν έμειναν και παίκτες για την αστοχία τους, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

ντροπη σε ολους οσους κρατανε την εθνικη πισω.κρατανε την εθνικη μακρυα απο εκει που της αξιζει.Εσεις εκει στη σελιδα πρεπει να εκφρασετε αυτο που εγινε σημερα.ο μπουρουσης επεξε 35 λεπτα???αν ειναι δυνατον.ειμαστε στο +12 και οι προπονητες μας δεν κανουν αλλαγες εχουν αφησει τους πικτες κουρασμενους.ο παπαγιαννης εκτος σε ολο το παιχνιδι ο αντετοκουμπο το ιδιο.αυτο ειναι εξω απο καθε λογικη.Αν ηταν σε επιππεδο συλλογων επρεπε να μπουνε μεσα οι απαδοι και να σας πλακωσουνε στο ξυλο ολους οσους καπιλευοσαστε και κρατατε πισω την εθνικη.οι νικες που ειρθανε με λιθουανια και πολλονια δεν ειναι τιποτα διοτι οι ομαδες ηταν πολυ μετριες για εμας συν οι παικτες μας τα πηρανε μονοι τους μετα το κραξιμο απο τους ελληνες οπαδους διοτι ξερανε και οι ιδιοι οτι δεν ειναι αυτου του επιπεδου παικτες αλλα πολυ καλυτεροι.ουδε μια σχεση ειχε ο μισσας με τις νικες αυτες,

Αν αναρωτιεστε πώς χασαμε..ξαναδειτε τα 3-4 σακια που πεταξαν τα ταγαρια Πριντεζης και Μπουρουσης 3η-4η περιοδο κατω απ τη μπασκετα, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ!
Γιαννη, ποσες βολες εβαλες "μπασκετμπολιστα" μου?
Επισης το οτι ο προπονηταρας μας, εβλεπε πως δεν εχουν ανασες και κρατησε μεσα τους ιδιους.
Αντε οι γεροι σπιτια σας, να παιξουν οι νεοι με ταλεντο.

Μπράβο θα είχε αν η Ελλάδα έφτανε στα μετάλλια. Από την στιγμή που μπαίνει με το ζόρι στους 16 περνάει 8 σχετικά άνετα αλλά για ακόμα μια χρονιά δεν μπορεί γι μετάλλιο μόνο θλίψη κι αγανάκτηση προκαλεί.

Μπράβο για την ψυχή που δείξατε! Κρίμα να χάσουμε έτσι... λόγω αστοχίας στις βολές από τόσα κερδισμένα fouls

O Bourousis to exase

Κώστας Μίσσας: "Παιδιά είναι μωρέ, τι θα πάθουν αν παίξουν 40 λεπτά;"

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.