Ανακοινώθηκε συνεργασία για την ''Αγιά Σοφιά'' | AEK Fans Blog

Ανακοινώθηκε συνεργασία για την ''Αγιά Σοφιά''

Written By GeorgeZ on Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 | 4:41 μ.μ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιά σοφιά αεκ
Η «ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΑΤΕΑ» θα αποτελέσει έναν από τους χορηγούς ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚΗ «ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΑΤΕΑ», ιδιοκτησίας του επιφανή φίλαθλου της ΑΕΚ με προσφυγικές ρίζες Δημοσθένη Γ.Βαλσαμίδη, είναι μια από τις εταιρίες που θα αποτελέσουν -έναν από τους- χορηγούς στην ανέγερση της Αγιά-Σοφιάς. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας και ευχαριστεί τον κ. Βαλσαμίδη, ενώ η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ήδη έχει ξεκινήσει να δημιουργεί την χορηγική ομάδα των εταιριών που θα βοηθήσουν ο καθένας στον τομέα του για τον Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση:

Συνεργασία ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 – ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΑΤΕΑ

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Κατασκευαστική ΑΕ ευχαριστεί δημόσια τον επιφανή φίλαθλο της ομάδας μας, με προσφυγικες ρίζες κ. Δημοσθένη Γ.Βαλσαμίδη, ο οποίος μέσω της εταιρείας του ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΑΤΕΑ θα αποτελέσει έναν από τους Χορηγούς Ανέγερσης του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, «Αγιά Σοφιά».

Η εταιρεία ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΑΤΕΑ δραστηριοποιείται στην μελέτη στον σχεδιασμό και την κατασκευή ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλίμακων με έντονη παρουσία σε σημαντικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ (www.valsalift.gr)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn