Header Ads


Πρόταση από Αυστραλία για Πατίτο! - Το συζητάει η ΑΕΚ!

Πρόταση από Αυστραλία για Πατίτο! - Το συζητάει η ΑΕΚ!


Ο Τάσος Τσατάλης αποκαλύπτει στο sportfm.gr πως ο Αργεντινός έχει πρόταση από την Αυστραλία που τον ενδιαφέρει και στην ΑΕΚ το συζητούν από χθες μαζί του, χωρίς να αποκλείεται να συναινέσουν 


Την επόμενη μέρα του ματς με την Λάρισα στην ΑΕΚ έχουν πολλούς λόγους να είναι ικανοποιημένοι φυσικά, αλλά φαίνεται πως η επικαιρότητα επιβάλλει να ασχοληθούν με ένα σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει και πρέπει να το λύσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας για το sportfm.gr, υπάρχει θέμα με τον Πατίτο Ροντρίγκες, που έχει πρόταση από τους Newcastle United Jets, της A League στην Αυστραλία και φαίνεται πως τον ενδιαφέρει και είναι σε εξέλιξη συζητήσεις του με την ΑΕΚ, για να πάει εκεί.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, από πλευράς ΑΕΚ δεν είναι δεδομένη η αρνητική στάση, είναι σε επαφές σχετικά με τον παίκτη και όλα δείχνουν πως το μέλλον του Αργεντινού μέσο – επιθετικού είναι ανοιχτό.

Να σημειωθεί πάντως πως το θέμα που έχει προκύψει, δεν έχει σχέση όπως όλα δείχνουν με το ότι δεν ήταν στην 18άδα για το ματς πρωταθλήματος.

Αντίθετα ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως πριν ανακοινώσει την αποστολή, δεν είχε υπόψη του τέτοιο ζήτημα κι ενημέρωσε τον παίκτη πως είναι στα πλάνα του για το ευρωπαϊκό ματς.

Η εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο που φαινόταν πως είχαν πάρει τέλος τα όποια ζητήματα είχαν βγει στην μέση το καλοκαίρι, στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.