Header Ads


Τα πλάνα του Χιμένεθ για Ριέκα

Τα πλάνα του Χιμένεθ για Ριέκα


Με μία μόλις αλλαγής σε σχέση με τον εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στην Ριέκα, σύμφωνα με τις προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. 


Σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για την Κροατία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ριέκα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη χθεσινή προπόνηση δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει την «Ένωση» κόντρα στους Κροάτες.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Τσιγκρίνι και ως εκ τούτου δύσκολα θα προχωρήσει το πλάνο με τρεις στόπερ, ενώ δεν θα ήθελε να ρισκάρει με την τοποθέτηση του Γιόχανσον στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Το πιθανότερο σχήμα της ΑΕΚ αναμένεται το 4-2-3-1, με το οποίο παρέταξε την ομάδα του κόντρα στην ΑΕΛ με μία μόνο αλλαγή στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Λιβάια αντί του Αραούχο.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.