Header Ads


Unlabelled Ξένος παίκτης «τα πήρε» με τον Χιμένεθ!

Ξένος παίκτης «τα πήρε» με τον Χιμένεθ!


Τρελό παρασκήνιο από τα Σπάτα με ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, που έχει τα βάλει για τα καλά με τον προπονητή του! Ποιος ο λόγος που "βράζει" μαζί του και είναι έτοιμος να "εκραγεί";


Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, η τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα έγινε με εμφατικό τρόπο στο πρωτάθλημα απέναντι στη Λάρισα (4-0), δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες ενόψει της συνέχειας.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πάντων στην ομάδα, αφού δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που μετράνε, αλλά και οι πολύ καλές εμφανίσεις.

Παράλληλα, ο Ισπανός κόουτς πιστώνεται τη σωστή διαχείριση που κάνει στο ρόστερ, αν και υπάρχει ένας παίκτης που είναι παραγκωνισμένος από τον προπονητή του και δείχνει να μη βρίσκεται καθόλου στα πλάνα του.

Ο λόγος για τον Άρνορ Τρίστασον, ο οποίος δεν αποτέλεσε μεταγραφική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος αποχώρησε πλέον από την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα ο Ισλανδός άσος να χάσει ένα σημαντικό "στήριγμά" μέσα στην ομάδα.

Μάλιστα, ο παίκτης παρουσιάζεται να είναι ιδιαίτερα... φορτωμένος με τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς δεν του έχει δώσει ευκαιρίες να δείξει την αξία του. Ο Ισλανδός νιώθει αδικημένος από τον Ισπανό και οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ίσως είναι θέμα χρόνου να... εκραγεί.

Βέβαια, όσο η ομάδα κερδίζει, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, δύσκολο μια... επανάσταση του Άρνορ Τρίστασον θα μπορούσε να είχε τύχη. Ειδικά αν οι παίκτες που αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης παίζουν καλά, όπως συμβαίνει, άλλωστε, μέχρι στιγμής.

Πάντως, δεν αποκλείεται τον Γενάρη ο παίκτης να ζητήσει να αποχωρήσει αν ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίσει να μην τον... βλέπει.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.