Header Ads


Unlabelled Μάχη της ΑΕΚ με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο και μεταγραφή-πακέτο!

Μάχη της ΑΕΚ με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο και μεταγραφή-πακέτο!


Μία μεγάλη αδυναμία στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ παρουσιάζεται στο κέντρο της άμυνας, εκεί που δεν υπάρχουν αρκετές λύσεις, κάτι που διαπιστώθηκε και χθες απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, όταν στο τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ αναγκάστηκε να παίξει με σέντερ μπακ τους Μπακάκη και Γκάλο.




Ο Ισπανός τεχνικός έχει εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και ήδη στην Ένωση εξετάζουν διάφορες λύσεις από την ελληνική αγορά για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής.

Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν πολύ στενά τρεις καλές περιπτώσεις Ελλήνων αμυντικών, που μέχρι στιγμής έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη φορά αφορά τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, τον 19χρονο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τσεκάρεται διακριτικά και από τον ΠΑΟΚ, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλο ρεπορτάζ. Πάντως, νεότερες πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη δραστηριοποιείται έντονα και ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προκύψει μια κόντρα των τριών για τον ταλαντούχο αμυντικό.

Παράλληλα, στην Ένωση έχουν ξεχωρίσει και την περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο deal μπορεί να γίνει εύκολα, μιας και ο παίκτης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Όπως λέγεται, ο συγκεκριμένος ατζέντης επιδιώκει ήδη να κλείσει «πακέτο» το deal για την ΑΕΚ, μαζί, δηλαδή, με την ανανέωση του Λάζαρου να υπάρξει συμφωνία και για την απόκτηση του νεαρού 21χρονου στόπερ.

Την ίδια στιγμή, στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται και ο Ενέα Μιχάι, ο νεαρός Αλβανός αμυντικός, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Και για τον συγκεκριμένο παίκτη, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, κάτι που κάνει την περίπτωσή του δύσκολη, μιας και η ομάδα του Αγρινίου συνηθίζει να πουλάει ακριβά ταλαντούχους παίκτες που απασχολούν τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.