Header Ads


Unlabelled Τσιάρτας και Λάζαρος αναλύουν την τέχνη του φάουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιάρτας και Λάζαρος αναλύουν την τέχνη του φάουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο παλαίμαχος και ο νυν παίκτης της ΑΕΚ σε μία συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσει κανείς!


Την Πέμπτη 28/9 στις 18.30, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο μέσος της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Έλληνας παλαίμαχος διεθνής, Βασίλης Τσιάρτας, στην εκπομπή “UEFA Europa League Show” της COSMOTE TV (COSMOTE SPORT 2HD), με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη.

Μέσα από την εκπομπή, θα δούμε τον νυν και τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, να συζητούν για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο UEFA Europa League και να αναλύουν πώς η τέχνη που λέγεται «εκτέλεση φάουλ», συνέβαλε στη νίκη του «Δικεφάλου» απέναντι στη Ριέκα, γεγονός που αύξησε τις ελπίδες για πρόκριση επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνδρομητές, θα παρακολουθήσουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να κάνει αναδρομή στο παρελθόν, με σκοπό να εντοπίσει την κινητήρια δύναμη που τον βοηθά να είναι αποτελεσματικός στις εκτελέσεις φάουλ, πριν καταλήξει στο παρακάτω: «σίγουρα μετρά η αυτοπεποίθηση. Όπως μπορεί να είναι το ποδοσφαιρικό θράσος! Νομίζω πως ο τολμών νικά».

Ο Βασίλης Τσιάρτας από την άλλη, θα δούμε να αναφέρεται στη δουλειά που έχει κάνει με τον Χριστοδουλόπουλο, προσπαθώντας να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του ταλέντου του. Θα μάθουμε επίσης γιατί χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το EURO 2004 και το ματς με την Τσεχία, τι απάντησε όταν ο 30χρονος μέσος της Ένωσης τον ρώτησε τη γνώμη του για την εκτέλεση του φάουλ στο ματς με τη Ριέκα, ενώ θα τον ακούσουμε να λέει: «η μπάλα είναι ένα άψυχο πράγμα. Δεν μπορεί να σε κατευθύνει. Το κατευθύνεις εσύ».

Απόσπασμα από την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.