Header Ads


Unlabelled Πού να "ανάψει" και ο Αραούχο...

Πού να "ανάψει" και ο Αραούχο...


Το πέπλο της μιζέριας των προηγούμενων ετών η ΑΕΚ το έβγαλε από πάνω της, το έκαψε και έριξε τις στάχτες του στο γήπεδο της Ριέκα! Η ομάδα του Χιμένεθ πείθει κάνοντας... πλάκα στην πρωταθλήτρια Κροατίας την ίδια ώρα που ο καλύτερος της παίκτης δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει ολόκληρο ματς.


Η ΑΕΚ βγάζει τέτοια... γούστα τελευταία που όσο κι αν θέλεις να παραμείνεις συγκρατημένος (αρχή της σεζόν, γαρ), σε αναγκάζει να γράψεις μεγάλα λόγια, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη! Οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν να έχουν πετάξει από πάνω τους φέτος το πέπλο της μιζέριας των τελευταίων ετών και επιτέλους μετά από χρόνια η ομάδα αυτή παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο και κερδίζει.

Το "διπλό" στην Κροατία ήταν εύκολο, γιατί ο Χιμένεθ και οι παίκτες του το έκαναν να φαίνεται εύκολο...Πλήρης κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο με μία ομάδα ακούραστη να πιέζει και να πρεσάρει εξαιρετικά τους πρωταθλητές Κροατίας. Ο Χιμένεθ το "διάβασε" το ματς όπως έπρεπε και δείχνει να διορθώνεται και ο ίδιος από τα λάθη του στο παρελθόν και δικαιώνεται ακόμη και με τη γκολάρα του Λάζαρου. Επιτρέψτε μας την χρεώσουμε στον Ισπανό κόουτς, γιατί όταν τη μπάλα πήρε στα χέρια του ο Μπακασέτας, ο προπονητής είπε "όχι" και έδειξε τον Έλληνα winger να το πάρει πάνω του.

ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΚ

Τα τελευταία χρόνια λεγόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι οι παλιές δόξες του παρελθόντος, όπως ο Κασάπης και ο Μπορμπόκης, που αγωνίζονταν στα μπακ της ΑΕΚ είχαν στοιχειώσει τις δύο πλευρές της άμυνας. Ο Μπακάκης και ο Λόπες μέχρι στιγμής την πάνε εξαιρετικά την... τελετή εξορκισμού και έχουν καταφέρει να διακριθούν σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης. Ειδικά ο Έλληνας μπακ, φτου φτου μην τον βασκάνουμε, κάνει απίθανα πράγματα τη φετινή σεζόν και τελειώνει τα ματς με τη φανέλα του να ζυγίζει... τριακόσια κιλά από τον ιδρώτα.

ΛΙΒΑΓΙΑ ΣΟΡΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙ

Του Κροάτη επιθετικού της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια μάλλον του χρωστάμε μια συγγνώμη. Το παλικάρι ξέρει μπάλα και τώρα που ο περισσότερος κόσμος έχει καταλάβει ότι δεν είναι σέντερ φορ, είναι ξεκάθαρες οι ενέργειές του μέσα στο γήπεδο! Τεχνίτης και τσαμπούκας τα βάζει ταυτόχρονα με δύο τρεις αντιπάλους και βλέπει γήπεδο, έχοντας την ικανότητα να σερβίρει γκολ. Όταν ο Αραούχο θα είναι 100% έτοιμος θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τους δούμε να παίζουν μαζί.

ΛΑΖΑΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ "σφράγισε" με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας winger δεν είναι διαχυτικός έχει όμως μια... μυστήρια ποδοσφαιρική τρέλα, ένα βλέμμα και μια γυαλάδα στα μάτια που δεν βγαίνει μπροστά στις κάμερες, αλλά μέσα στο γήπεδο.

Πέραν το γκολ, ο Λάζαρος είχε άλλες δύο φάσεις που έδειξε ότι με την εμπειρία και το ταλέντο του ηγείται αυτής της ομάδας. Το ποδοσφαιρικό του θράσος περίσσιο, όπως επίσης και η προσήλωση του στο πλάνο της ομάδας. Δεν υπάρχει παιχνίδι της ΑΕΚ που ο Χριστοδουλόπουλος να μην τρέχει σαν τρελός -εκτός από την επίθεση- και στην άμυνα για να βοηθήσει τον Μπακάκη ή τον Λόπες. Κάνει φοβερή σεζόν και δείχνει να έχει και μία ιδιαίτερη χημεία με τον προπονητή του. Μάλλον έχουν κοινή την τρέλα, την ποδοσφαιρική...

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.