Header Ads


Ανεβαίνει η ΑΕΚ, «ψηλώνει» και ο Χιμένεθ!

Ανεβαίνει η ΑΕΚ, «ψηλώνει» και ο Χιμένεθ!


Οι επιτυχίες της ΑΕΚ στην Ευρώπη δεν επηρεάζουν μόνο την ειδική βαθμολογία των «κιτρινόμαυρων» στην UEFA, αλλά και αυτή του Μανόλο Χιμένεθ.


Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League βρισκόταν στην θέση 900 στο ranking προπονητών όταν ανέλαβε την ομάδα πριν οκτώ μήνες. Κάτι λογικό κι απόλυτα αναμενόμενο αφού ο Μανόλο εκείνο το διάστημα και προτού αναλάβει ξανά την Ένωση βρισκόταν χωρίς ομάδας, κοινώς ήταν στην αναμονή μιας πρότασης που θα τον επανέφερε στη δράση.

Αυτή ήρθε από την ΑΕΚ και το όφειλος ήταν κοινό και ουσιαστικό όπως αποδεικνύεται από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία έως και σήμερα. Αρκεί μια ματιά στο σχετικό ranking για να το επιβεβαιώσει. Πλέον μετά και την χθεσινή νίκη της Ένωσης στην Κροατία κόντρα στην Ριέκα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων με σκορ 2-1, έχει φτάσει στην θέση 269!

Με την ομάδα να έχει άλλα πέντε ματς στους ομίλους και με πιθανές επιτυχίες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ προφανώς και θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο παγκόσμιο ranking την ώρα που (και) η Ένωση θα κερδίζει βαθμούς και άρα θα ανεβαίνει τα γκρουπ δυναμικότητας, από τους ανίσχυρους έως το τρίτο και με πολλή δουλειά, κόπο και επιτυχή αποτελέσματα ακόμη και πιο ψηλά...

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.