Header Ads


Το…σουξέ του Γαλανόπουλου!

Το…σουξέ του Γαλανόπουλου!


Τα γκολ με την γαλανόλευκη φανέλα, οι ξένες επισκέψεις και η πρώτη πρόταση στην ΑΕΚ για την πώληση του διεθνούς μέσου.


 Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας στον οργανισμό της ΑΕΚ από την στιγμή που επέστρεψε στα Σπάτα και φόρεσε εκ νέου την κιτρινόμαυρη φανέλα, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι παίκτες της Ένωσης που έχουν το δικό τους… σουξέ και μαγνητίζουν πάνω τους ουκ ολίγα βλέμματα.

Κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Περιστερίου, παρακολουθώντας δια ζώσης την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων κόντρα στη Μολδαβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO U-21 2019. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με την γαλανόλευκη φανέλα.

Έπειτα από το γκολ που έβαλε προ ημερών στην εκτός έδρας νίκη (2-0) των Ελπίδων επί της Λευκορωσίας, χθες συνέχισε να…πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα. Ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ σημείωσε το ένα από τα πέντε γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη νίκη (5-1) επί της Μολδαβίας και υπήρξε - κατά πολλούς – ο MVP της αναμέτρησης στην έκτη του συμμετοχή με την Εθνική Ελπίδων.

Κι όλα αυτά ενώπιων ουκ ολίγων ατζέντηδων και σκάουτερ ομάδων, οι οποίοι είθισται να παρακολουθούν live τους αγώνες της next generation του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έπειτα από την «γεμάτη» εμφάνισή του στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπριζ που έκανε «κλικ» στους ξένους επισκέπτες που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ήρθε και η χθεσινή εξαιρετική παράσταση για να ανεβάσει λίγο ακόμη την μετοχή του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Oπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές σε αυτήν εδώ την στήλη, η επέκταση συμβολαίου (έως το 2021) του ποδοσφαιριστή με την Ένωση, ασφαλώς και δεν…ξενέρωσε τις ξένες ομάδες οι οποίες τον έχουν σταθερά αποθηκευμένο στην ατζέντα τους και κάποιες εξ αυτών έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας προκειμένου να κάνουν scouting report για λογαριασμό του.

Να θυμίσουμε επίσης πως στο νέο συμβόλαιο του Γαλανόπουλου με την ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάποιο “buy out” (βλ. ρήτρα εξαγοράς) από αυτά που έχουν γίνει της…μόδας τα τελευταία χρόνια, την ώρα που σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα των ατζέντηδων είναι καθαρά θέμα χρόνου να σκάσει η πρώτη - επίσημη – πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

marca-sl.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.