Header Ads


Unlabelled Κώστας Γαλανόπουλος: Ο επόμενος… σημαιοφόρος της ΑΕΚ

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο επόμενος… σημαιοφόρος της ΑΕΚ


Δεν είναι πια… next best thing, αυτή η κουβέντα για το καλό της AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ και του παιδιού πρέπει να σταματήσει εδώ. Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής!


Τον Δεκέμβρη κλείνει τα 20 χρόνια του, η θέση του στην 11αδα πρέπει να θεωρείται πια δεδομένη, ενώ αργά ή γρήγορα θα βρεθεί και στην Εθνική Ανδρών (αντί του «τελειωμένου» Τζιόλη και του «ανενεργού» Ταχτσίδη) αν έχει μάτια ανοιχτά ο Μίκαελ Σκίμπε.

Στα της… ΑΕΚ, το παιδί της, το προϊόν των Ακαδημιών της, το… αμούστακο αγόρι που μπήκε δεν «μάσησε» και τώρα πια κόβει και ράβει στον άξονα, είναι πια έτοιμος για ευθύνες, για ρόλο στην 11αδα, για να μπει μπροστά στην ΑΕΚ που φιλοδοξεί να αλλάξει… status από φέτος.

Είναι το καμάρι του συλλόγου, το παράδειγμα για κάθε τμήμα των Ακαδημιών και ο Ακης Ζήκος πρέπει να τον έχει φωτογραφία στα αποδυτήρια των πιτσιρικάδων.

Ο Γαλανόπουλος δεν πρέπει πια να αντιμετωπίζεται ως παιδί.

Οι ευθύνες, ο ρόλος και τα παιχνίδια μόνο καλό θα του κάνουν και θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Η ΑΕΚ έχει μόνο να κερδίσει από τον Γαλανόπουλο σε όλα τα επίπεδα. «Δεμένος» μέχρι το 2021 και όποια ευρωπαϊκή ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της πρέπει να πληρώσει αδρά. Πολύ αδρά…

Όμως μέχρι τότε θα πρέπει η ΑΕΚ να τον «ανεβάσει», να τον «προστατεύσει», να τον «αναδείξει». Όπως σοφά έκανε ο Ολυμπιακός για ένα προϊόν του που δεν είναι το ίδιο ταλαντούχο (Ρέτσος) και αποκόμισε απίστευτα κέρδη (είτε 16, είτε 22 εκατ.ευρώ).

Ο δρόμος της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας. Τα 28 ματς πέρυσι, να γίνουν φέτος… 38 και από την 11αδα.


Τα άλλα ας τα αφήσουν στον (προσγειωμένο) Γαλανόπουλο που μπαίνει στον 7ο χρόνο του στον σύλλογο, που ήρθε για να γίνει το 8αρι που αφήσει ιστορία στην ΑΕΚ και που τρελαίνεται στην ιδέα να μπει στην «Αγιά Σοφιά».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.