Θα ταξιδέψουν μαζί οι φίλοι της ΑΕΚ και της Λαμίας! | AEK Fans Blog

Θα ταξιδέψουν μαζί οι φίλοι της ΑΕΚ και της Λαμίας!

Written By pournD on Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:21 μ.μ.

Οι σύλλογοι φιλάθλων των δύο ομάδων που κατοικούν στη πόλη της Φθιώτιδας, διοργανώνουν κοινή εκδρομή για το ματς του Περιστερίου!  


Μαζί θα μεταβούν στο Περιστέρι οι φίλοι της ΑΕΚ και της Λαμίας που κατοικούν στην πόλη της Φθιώτιδας, σε μία κίνηση που είναι άξια συγχαρητηρίων και μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα. Αυτό δημοσιοποίησε σήμερα ο  Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας, ενώ από κοινού θα βραβεύσουν τον  Νίκο Ξηροκώστα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
«Εδώ και 44 χρόνια ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας προσανατολίζει τη δράση του στην ανάδειξη του αθλητικού πολιτισμού, απαραίτητο πρόσημο μιας κοινωνίας που απαιτεί ποιότητες ήθους.
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 διοργανώνουμε στα γραφεία μας, οδός Μακροπούλου και Σκληβανιώτου, για μια ακόμη φορά εθελοντική Αιμοδοσία, με την αγαστή συνεργασία της Πανελλήνιας Λέσχης Φιλάθλων Λαμίας. Συνιστά αναγκαίο όρο ζωής η ανάγκη μιας κοινής ενωτικής δράσης σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουμε μαζί από τη Λαμία φίλοι των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, σε κοινό συντονισμό, για να πάμε στο Περιστέρι, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος Λαμίας-ΑΕΚ.

Πρόθεσή μας είναι να μπούμε μαζί στην ίδια κερκίδα, να μοιραστούμε τις θέσεις που μας αναλογούν και να δούμε τον αγώνα, με την ευχή η συμβολική αυτή πράξη να γίνει παρακαταθήκη για να ομορφαίνουν οι Κυριακές μας, χωρίς την ανόητη βία και τις αλλοιώσεις του φίλαθλου πνεύματος.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η Πανελλήνια Λέσχη Φιλάθλων Λαμίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και κυρίως την υψηλόφρονα προαίρεσή της, θα τιμήσει με πλακέτα τον εμβληματικό φίλαθλο της ΑΕΚ Νίκο Ξηροκώστα, που έχει αφιερώσει τη δυναμική και συγκροτημένη προσωπικότητά του στην αγαπημένη ομάδα του».

*gazzetta.gr

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:39 μ.μ.

etsi....
mprabo sta paidia

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn