Κούγιας: «Καταγγελία κατά Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, έβριζε και χτυπούσε ο Βράνιες» | AEK Fans Blog

Κούγιας: «Καταγγελία κατά Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, έβριζε και χτυπούσε ο Βράνιες»

Written By pournD on Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 | 2:04 μ.μ.

Συνέχεια στο επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δίνει ο Αλέξης Κούγιας, προχωρώντας σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Επίθεση στον 4ο διαιτητή Λάμπρου και στον Βράνιες της ΑΕΚ...


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανεξαρτήτως της τραγικής εμφάνισης και της ευθύνης του προπονητού και των παικτών δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο και τον 4ο διαιτητή της συναντήσεως Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας, ο οποίος παρέσυρε τον  Ευαγγέλου στην άδικη αποβολή του Aganovic, αλλά και στην συμπεριφορά του να μην ενημερώσει τον διαιτητή για την συμπεριφορά του αντιαθλητικού κατ' εξακολούθηση ποδοσφαιριστού της ΑΕΚ Βράνιες, ο οποίος αποθρασυμμένος από το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη ή την απευθείας κόκκινη σε δύο εγκληματικές του συμπεριφορές με τα γόνατα στο κεφάλι και στη μέση των Perrone και Ναζλίδη, έβριζε κατ' επανάληψη τον πάγκο της ΑΕΛ όταν αυτός διαμαρτυρόταν για τις ενέργειες του.

2. Καταγγελλία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εγκληματική συμπεριφορά του ίδιου και των συνεργών του εις βάρος του.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn