Header Ads


Unlabelled Σκοράρει ο Λάζαρος στην Ευρώπη; Σίγουρη νίκη!

Σκοράρει ο Λάζαρος στην Ευρώπη; Σίγουρη νίκη!


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε για 6η φορά στην καριέρα του στα Κύπελλα Ευρώπης (με τρεις διαφορετικές ομάδες) και διατήρησε μία εκπληκτική παράδοση που τον συνδέει μόνο με επιτυχίες!


Κάθε φορά που ο Λάζαρος σκοράρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, η ομάδα του νικάει. Νόμος! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με ένα εκπληκτικό φάουλ, «υπέγραψε» το μεγάλο διπλό της ΑΕΚ μέσα στην έδρα της Ριέκα (1-2) και διατήρησε μία εντυπωσιακή παράδοση που έχει στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το 6ο του γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (με τρεις διαφορετικές ομάδες) και τα γκολ του έχουν συνδεθεί μόνο με χαρές.

Το πρώτο του ήρθε πριν από περίπου 12 χρόνια, όταν στα 19 του χρόνια μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρεν και πέτυχε το τελικό 5-1 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν ακόμα πιο σημαντικό, αφού ισοφάρισε σε 2-2 την Ρόμα (18/2/2010) και έβαλε τις βάσεις για την νίκη των «πρασίνων» με 3-2, που έστειλε μετέπειτα το «τριφύλλι» στους «16» του Europa League.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Λάζαρος με γκολ εντός κι εκτός ήταν καθοριστικός στην πρόκριση επί της Μάδεργουελ (3-0, 2-0) στον τρίτο προκριματικό του Champions League, ενώ φέτος έχει συνδεθεί με την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ.

Με εύστοχο πέναλτι άνοιξε τον δρόμο για την νίκη πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο 3-0 επί της Μπριζ, ενώ στην Ριέκα πέτυχε πιθανώς το πιο όμορφο ευρωπαϊκό του γκολ που σφράγισε την νίκη της Ένωσης με 1-2.

Συμπτωματικά νικητήριο ήταν και το μοναδικό του γκολ με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, όταν το καλοκαίρι του 2013 είχε χαρίσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την εκτός έδρας νίκη με 0-1 στην Λιθουανία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.