Header Ads


Να κάνει «βασιλική» επιστροφή σε ομίλους

Να κάνει «βασιλική» επιστροφή σε ομίλους


Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Κροατίας Ριέκα, ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Σέντρα 20:00, CosmoteSport2 HD.


Έξι χρόνια μακριά από ομίλους είναι πολλά για ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ και στην Ένωση θέλουν να συνδυάσουν την επάνοδό τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα με μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα απέναντι στην Ριέκα, για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Europa League.

Βέβαια το έργο του Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στους πρωταθλητές Κροατίας κάθε άλλο παρά εύκολο μιας και οι απουσίες πολλών ποδοσφαιριστών περιορίζουν τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού. Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο απουσιολόγιο, ενώ την αποστολή δεν ακολούθησαν λόγω τραυματισμών και οι Γκάλο, Λαμπρόπουλος και Γιακουμάκης.

Αντιθέτως το παρών δίνει ο Αντρέ Σιμόες, με τον Πορτογάλο μάλιστα να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στο βασικό σχήμα, όντας η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Λιβάια

Από την άλλη πλευρά η Ριέκα, έχοντας εμπειρία από τις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό σχετικά με τις ελληνικές ομάδες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα θελήσει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι επικρατέστεροι έντεκα σε σύστημα 4-4-2: Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Ριστόφκσι, Ζούπαριτς, Έλεζ, Μίσιτς, Αντρισάγιεβιτς, Μπράνταριτς, Γκοργκόν, Μπέζιακ, Γκαβράνοβιτς.

Η σέντρα στην αναμέτρηση στο «Στάντιον Ρουγέβιτσα» ξεκινά στις 20:00 και διαιτητής θα είναι ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.