Header Ads


Unlabelled "Λύμπε" και με τη βούλα!

"Λύμπε" και με τη βούλα!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση και τις πρώτες δηλώσεις του "Λύμπε"!


Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα αναλαμβάνοντας και πάλι το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εύχεται στον Νίκο Λυμπερόπουλο καλή επιτυχία στα καθήκοντά του για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την εμπιστοσύνη που η διοίκηση της ΑΕΚ -για μία ακόμα φορά- δείχνει στο πρόσωπό μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αναλάβω τα καθήκοντά μου και να προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Αυτό που προέχει είναι οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα όσα πρέπει να γίνουν για αυτήν και όχι τα πολλά λόγια. Εύχομαι να επιβεβαιώσω την εμπιστοσύνη με την οποία και πάλι με περιέβαλε η ΑΕΚ». 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου 1975 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Εράνη Φιλιατρών και αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2012 φορώντας για δεύτερη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2011. Αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League και κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής της περιόδου 2006-07. Εχει αγωνιστεί 76 φορές (13 γκολ) με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας με την οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Euro 2008 και του Euro 2012.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας της ομάδας το καλοκαίρι του 2013."
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.