Header Ads


Unlabelled Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Ηχηρό "διαζύγιο" και όνομα-έκπληξη για αντι-Μαϊστόροβιτς!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Ηχηρό "διαζύγιο" και όνομα-έκπληξη για αντι-Μαϊστόροβιτς!


Σημαντικές αλλαγές προσεχώς στην "Ένωση" με απόφαση του αφεντικού - Ποιος φεύγει και γιατί; Ο ρόλος που έχει σχέση με τον... Παναθηναϊκό και ο άνθρωπος που βγαίνει μπροστά.



Το βελούδινο διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις σε οργανωτικό επίπεδο. Με την επισημοποίηση της αποχώρησης του Σουηδού τεχνικού διευθυντή, ακούστηκε άμεσα το όνομα του αντικαταστάτη του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ρόλος του "Λύμπε"

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιστροφή του αγαπημένου της "κιτρινόμαυρης" εξέδρας αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από συνάντησή του με τον ηγέτη της ομάδας, στην οποία θα ξεκαθαριστεί ο ρόλος του. Εδώ επικεντρώνονται οι αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο που ετοιμάζει ο "τίγρης".

Ο "Λύμπε" αναμένεται να γίνει ο σύνδεσμος μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει εφικτό επί εποχής Μαϊστόροβιτς. Θα γίνει ο άνθρωπος που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, θα στηρίζει και θα προετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες (κάτι που το κατάφερε περίφημα στον Παναθηναϊκό) και θα είναι ενήμερος για όποια προβλήματα προκύπτουν, ούτως ώστε να επιλύονται άμεσα.

Τι θα γίνει με Μπάγεβιτς;

Συν τοις άλλοις, ο "Λύμπε" θα πάρει κάποιες σημαντικές αρμοδιότητες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτή είναι και η σημαντικότερη διαφοροποίηση δεδομένων σε διοικητικό επίπεδο στην ΑΕΚ, αφού η συγκεκριμένη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη φαντάζει σαν... επίσημη αντικατάσταση του επιστήθιου φίλου του. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι ξαφνική.

Υπήρξαν όλον αυτόν τον καιρό κάποια "μηνύματα" που οδηγούσαν σε αυτήν την κατεύθυνση. Τον Οκτώβρη του 2016 δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Σερβοβόσνιος είχε σκοπό να πάρει... σύνταξη από την ΑΕΚ στα 70ά γενέθλιά του (είναι 69 τώρα), ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στον βοσνιακό Τύπο είχε εκφράσει την επιθυμία του, να αποσυρθεί στην πατρίδα του, το Μόσταρ.

Ποιος βγαίνει μπροστά

Οι αλλαγές που ετοιμάζονται στην ΑΕΚ δεν αφορούν μόνο το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Εξάλλου, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ο Λυμπερόπουλος να μην έχει μεγάλη συμμετοχή στο κομμάτι των μεταγραφών.

Γι' αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να δώσει θεσμικό ρόλο σε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του και έκαναν σημαντικές δουλειές αυτό το καλοκαίρι. Αναφερόμαστε στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να πάρει πόστο στην ομάδα. Ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr σε πρόσφατο ρεπορτάζ, έτρεξε τις σοβαρότερες φετινές μεταγραφικές υποθέσεις.

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές κινήσεις που θα γίνουν στην ΑΕΚ, την επιτυχία των οποίων θα της κρίνει ο χρόνος. Όπως επικοινωνείται, όμως, από την ομάδα του Δικέφαλου αετού, αυτές οι αλλαγές γίνονται για έναν και μοναδικό σκοπό. Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε στο τέλος της χρονιάς θα γίνει το ταμείο.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.